Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Erkan İşler, kızını nişanladı

Kandıra’nın tanınan isimlerinden, başarılı iş adamı Erkan İşler’in kızı Beste İşler, Muhammed Ali Kaya ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

18 Eylül 2019 Saat: 22:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.963 kez okunmuştur

Erkan İşler, kızını nişanladı
Erkan İşler, kızını nişanladı

Eriş Kuyumculuk, Eriş Gayrimenkul ve Kerpe Gökhan Otel’in sahibi, AK Parti Kandıra eski belediye meclis üyesi Erkan İşler ile Berna İşler çiftinin Hukuk Fakültesi’nden mezun olan kızları Beste İşler, Kerime-Yakup Kaya çiftinin Kandıra T Tipi Cezaevinde memur olan oğulları Muhammed Ali Kaya ile Gökhan Otel’de gerçekleşen muhteşem bir törenle nişanlandı.

LİSEDE BAŞLAYAN AŞK

Lise yıllarında tanışan Beste ve Muhammed Ali, o günlerde başlayan aşklarını aile büyüklerinin huzurunda nişan yüzüklerini takarak taçlandırdı ve evlilik yolunda ilk adımı attı. Birbirlerine çok yakışan genç çiftin nişan yüzüklerini ise Beste İşler’in amcası Burhan İşler taktı. Aile arasında gerçekleşen nişan töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

İŞLER’DEN DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Nişan töreninde duygusal anlar yaşayan başarılı iş adamı Erkan İşler, duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı; “Canım kızım, daha dün elinden tutup bakkala giderdik çikolata almaya. Şimdi büyüdün, genç bir kız oldun. Mutluluklarınla bizleri de hep mutlu ediyorsun. Bana ilk defa söylerken, sevdiğim biri var diye, dizime yatıp ağlamıştın. Söz almıştın benden, sevdiğinden aldığın gibi. Bugün söz günüydü, sözlerin tutulduğu en mutlu bir gündü. Sana bir söz daha veriyorum, senin mutluluğun için bu ömrümü bu uğurda harcayacağım. Sen hep mutlu ol yeter ki, canım kızım.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑