Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Erdoğan, Kandıra Belediye Başkan Adayı Turan'a bu talimatı verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan'a; "Hedefiniz yüzde 60’ın üzerinde oy oranı yakalamak olsun. Kandıra için çok koşun."dedi.

12 Ocak 2019 Saat: 22:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.770 kez okunmuştur

Erdoğan, Kandıra Belediye Başkan Adayı Turan'a bu talimatı verdi
Erdoğan, Kandıra Belediye Başkan Adayı Turan'a bu talimatı verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kocaeli’ye gelerek ilçe belediye başkan adaylarını bizzat açıkladı. Kocaeli’de Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım dışında hiçbir belediye başkanı yeniden aday gösterilmedi. Kandıra Belediyesi de bu değişim rüzgarından nasibini aldı. Mevcut Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken yeniden aday gösterilmedi. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu eski İl Başkan Yardımcısı Adnan Turan, Kandıra Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ

Aday tanıtım toplantısında da Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm belediye başkan adaylarının isimlerini okuyarak herkesi tek tek yanına çağırdı. Kandıra Belediye Başkan adayı Adnan Turan’la Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında diğer adaylara kıyasla daha uzun bir konuşma geçti. Bir kısmı özel olan bu konuşmada Erdoğan, Kandıra’yla ilgili talimatlarını Turan’a söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adnan Turan’a, “Kandıra için çok çalışın. Tekrar 13-0’ı Kocaeli’de yakalamamız lazım. Mücadele edin. Elinizden gelen tüm gayreti Kandıra ve Kocaeli için gösterin. Hedefiniz Kandıra’da Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gibi yüzde 60’ın üzerinde oy oranı yakalamak olsun. Kandıra için çok koşun” dedi.

SPORCULUKTAN GELDİĞİM İÇİN…

Kandıra Belediye Başkan adayı Adnan Turan da Cumhurbaşkanına cevaben, “Sayın başkanım zaten sporcu camiasında geldiğimiz için biz koşmayı biliriz. Sizin talimatlarınız doğrultusunda Kandıra için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Gece gündüz çalışacağız. Yüklenen bu emanetin değerini bileceğiz” dedi.

ADNAN TURAN KİMDİR?

Kandıra’nın Kaymaz Köyü’nden olan Adnan Turan, 1973 Kandıra doğumlu. İlkokulu Tavşantepe İbrahim Süreyya Yiğit İlkokulu’nda, ortaokulu Namık Kemal Ortaokulu’nda, liseyi Kocaeli endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. 1994 yılında ticarete atıldı. Askerlikten sonra iş yerini Turanay Turizm Seyahat Acentesine çevirdi. 2002-2009 yılları arasında Kocaeli Kandıralılar Derneği’nde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2005 yılında AK Parti’de aktif siyasete atıldı. 2009-2012 arasında 2015-2018 yılları arasında 3 dönem AK Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyeliği yaptı. Bu dönem içerisinde il SKM başkan yardımcılığı, insan haklarından sorumlu başkan yardımcılığı, ekonomik işlerden sorumlu başkan yardımcılığı, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı ve son olarak da teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Amatör spor kulüplerinde ve sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler aldı. Ayrıca KOTO yönetim kurulu üyesi. 2000-2002 yıllarında başkan olarak Bekirdere sporu şampiyonluğa taşıdı. Amatör spor kulüpleri federasyon yöneticiliği yaptı.Türkiye turizm seyahat acentaları Kocaeli temsilciliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. 3 dönemdir Kandıra’dan sorumlu koordinatör il başkan yardımcılığı görevini yapan Turan evli ve 4 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑