Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Engellilere Kartepe’de kar keyfi

Kandıra Tek Çatı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kartepe Sisli Vadi Kaya Merkezi’ne düzenlediği gezi ile engelli üyeleri ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

18 Şubat 2020 Saat: 02:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.033 kez okunmuştur

Engellilere Kartepe’de kar keyfi
Engellilere Kartepe’de kar keyfi

2019 yılının sonlarına doğru kurulan Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kartepe Sisli Vadi Kaya Merkezine günü birlik gezi düzenlendi. Düzenlenen gezide kar topu oynayarak doyasıya karın tadını çıkaran dernek üyeleri ve aileleri, soğuk havada mangalda pişen sucuk ekmek ile karınlarını doyurdu. Gün boyu karın keyfini çıkarak dernek üyeleri yapılan etkinlik için dernek başkanı Erkan Kaya ve geziye katkı sunan kamu kurum kuruluşları ile hayırsever iş insanlarına teşekkür ettiler.

Kandıra Tek Çatı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Kaya, böyle bir organizasyonla dernek üyelerine farklı bir gün yaşatmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederken, ‘’ Aylardır beklenen karın yağması üzerine dernek üyesi kardeşlerimiz ve ailelerimiz ile biraz hava almak istedik. Derneğimizin ilk gezi organizasyonunu Kartepe Sisli Vadi Kayak Merkezine gerçekleştirdik. Bizlere Ulaşım Konusunda Desteklerini Esirgemeyen KBB Ulaşım Dairesi Başkanlığına, Sağlık Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlılar Şube Müdürlüğüne ve gıda konusunda desteklerini esirgemeyen Kandıramızın güzide esnaflarına yönetimiz ve tüm engelli kardeşlerim adına teşekkür ediyorum’’ dedi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑