Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Emine Zeybek, İzmit Belediyesini TBMM’ye taşıdı

Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, bugün gerçekleşen TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklamalarla, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepkisini gösterdi. " Fatma Hanım, verdiğin sözleri ne çabuk unuttun"

30 Mayıs 2019 Saat: 02:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.148 kez okunmuştur

Emine Zeybek, İzmit Belediyesini TBMM’ye taşıdı
Emine Zeybek, İzmit Belediyesini TBMM’ye taşıdı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Ramazan Bayramı öncesi başkan yardımcıları, müdür, amir ve işçilere yönelik yaptığı haksız uygulama ve işten çıkartmalara sessiz kalmadı.

TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, bugün gerçekleşen Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı açıklamalarla, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepkisini gösterdi.

MEMUR KIYIMI

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, “31 Martta İzmit Belediye Başkanı seçilen eski CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından iki gündür işçi ve memur kıyımı yapılmaktadır. Başkan yardımcılarından müdür ve amirlere kadar büyük bir kesim ilçenin en ücra köşelerine sürgün edilmiştir. Bugün aldığımız habere göre 10 işçi, hiçbir yasal gerekçe gösterilmeden, tamamen kanunsuz bir şekilde işten atılmıştır.

” NE ÇABUK UNUTTUN? “

Oysa Fatma Hanım 31 Mart seçimleri öncesi miting alanlarında ve basın-yayın kuruluşlarında “Herkesin başkanı olacağım, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım, işçiler bana güvensin. Kul ve yetim hakkından korkarız, vicdansız değiliz.” diyordu. Ne oldu Fatma Hanım, verdiğin sözleri ne çabuk unuttun da evine ekmek götürmekten başka bir derdi olmayan emekçi insanları bayram öncesi kapı önüne koydun? Bu vicdansızlığı Genel Kurulun ve İzmit halkının takdirlerine arz ediyorum” diye konuştu

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑