Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Dünya 2. si Kızlar Cumhurbaşkanı ile buluştu

Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası'nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si oldu.

18 Nisan 2018 Saat: 00:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.481 kez okunmuştur

Dünya 2. si Kızlar Cumhurbaşkanı ile buluştu
Dünya 2. si Kızlar Cumhurbaşkanı ile buluştu

Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si oldu. Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte T.B.M.M.’ye giderek Erdoğan’a kupayı taktim etti.

Alp, “ Dünya Şampiyonasına Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olarak İsrail'de bayrağımızı dalgalandıran gururumuz kızlarımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Grup toplantısı sonrası buluşturduk. Gölcük’e özel selam gönderen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kızlarımızın bu büyük başarısını kutladı ve İsrail’de bayrağımızı dalgalandırdıkları için kendilerine teşekkür etti” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI TEK TEK TOKALAŞTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sonrasında ise futbol takımı ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, kürsüye davet edildi. Gölcük’e özel selam gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu büyük başarısını kutladı ve İsrail’de bayrağımızı dalgalandırdıkları için kendilerine teşekkür edip, tek tek tokalaştı. Kızlarımız kupayı Erdoğan’a verdi ve sonrasında da hatıra fotoğrafı çektirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑