Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

DSP Genel Başkanı Aksakal, “Umudun Projesi’ni Hayata Geçireceğiz”

Gazetemizi ziyaret eden Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, “Umudun projesini hayata geçireceğiz” dedi.

1 Mart 2019 Saat: 21:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.794 kez okunmuştur

DSP Genel Başkanı Aksakal, “Umudun Projesi’ni Hayata Geçireceğiz”
DSP Genel Başkanı Aksakal, “Umudun Projesi’ni Hayata Geçireceğiz”

Demokratik Sol Parti (DSP)  Genel Başkanı Önder Aksakal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Topal, Dilovası Belediye Başkan Adayı Hakan Ercan, Çayırova Belediye Başkan Adayı Hasan Yıldız, Kandıra Belediye Başkan Adayı İdris Demir ile birlikte Kandıra’ya yapmış olduğu görüşmeler sırasında gazetemizi de ziyarette bulundular. Aksakal, ziyarette yaptığı konuşmasında adı Cumhuriyetken “Umudun Projesi” olan Cumhuriyetin değerlerini yeniden topluma kazandırmak ve ilimizde işlevsel haline getirmek için 25 Mart’ta Ankara’da bir bildirge yayınlanacağından bahsetti.

ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN SELAMETİ İÇİN; DSP

Aksakal, “Bundan sonraki 4 yıllık süreçte 2023 yılına kadar iktidarın doğru yaptığı işleri desteklemek, yaptığı yanlış işleri de doğrusunu göstererek doğru çözüm önerileri ile ülkenin ve milletin selameti için siyasetin yapılmasına katkı koyacağız. Demokratik Sol Parti’nin kuruluş gayesi budur. Türkiye’de bir iktidar sorunu yok, bir muhalefet sorunu olduğunu düşünüyoruz. 31 Mart seçimlerinin etkin bir muhalefet oluşturacağını düşünüyorum. Bu muhalefet partisi de Demokratik Sol Parti olacaktır” dedi.

31 MART’TA GÜVERCİNİ GÖKLERE UÇURACAĞIZ!

Kocaeli’nin en önemli merkezlerinden olan Kandıra’nın, tarımın her türünün yaşanabildiği bir bölge olduğunu vurgulayan Aksakal, “ Kandıra tarım, hayvancılık ve deniz ürünlerinin çok fazla ticaretinin yapılabileceği bir alan. Ama Kandıra’nın kahvehaneleri tıka basa dolu. Bunun nedeni de tohum parası, gübre parası ve de bu olumsuzluklardan kaynaklanan ekmek parası derdi var. Üretimin güçlü olması gereken yerde bu sahneleri görmek bizleri üzüyor. Halkımızın bunu aşması lazım, üretime tekrar katılması gerekiyor. Bu sebeple Demokratik Sol Parti canla başla çalışıyor ve toplumdan ciddi bir manada destek görüyoruz. 31 Mart’ta inşallah güvercini mavi göklere salacağız” ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑