Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Dikkat Kandıra-İzmit yolunda EDS'ye Takılmayın!

Kandıra-İzmit yolunda meydana gelen kazaları önleme amaçlı Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığından sürücülere hız sınırı ihlali geliyor.

18 Nisan 2019 Saat: 11:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.340 kez okunmuştur

Dikkat Kandıra-İzmit yolunda EDS'ye Takılmayın!
Dikkat Kandıra-İzmit yolunda EDS'ye Takılmayın!

Sık sık kazaların meydana gelmesi nedeniyle 'Ölüm Yolu' olarak bilinen Kandıra-İzmit yolunda Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı çeşitli önlemler almaya devam ediyor.  Önceki günlerde Kandıra-İzmit yoluna maket jandarma trafik aracı koyulmuştu. Jandarma Trafik Timleri her gün bu bölgelerde trafik uygulaması da yapıyorlar. Trafik kurallarını hiçe sayıp yollarda terör estiren sürücüler artık kaçamayacak gibi görünüyor. İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre Kandıra İzmit Yoluna her 7 kilometrede bir olmak üzere 3 adet radar ve akıllı kameralar yerleştirildiği, bu şekilde trafikte seyreden araçların hızının tespit edildiğini bildirdi.

KAZALARIN HIZINI EDS KESECEK

Kandıra-İzmit yolu için hız sınırları belirlendi. Kandıra F Tipi Cezaevi Bölgesindeki hız sınırı 50 km olurken. Kandıra İzmit yolu arası ise 90 km hız sınırı belirlendi.  Radar ve akıllı kameralar yerleştirildiği bölgeler ise Çakırcaali mevkiinde Petroller bölgesinde ve F Tipi Cezaevi arası. Kandıra İzmit yolunda bu kilometreleri aşan sürücülere EDS sistemi ile cezai işlem uygulanacaktır. Bu görüntüye göre aynı anda sürücüye hız ihlali, emniyet kemeri ve cep telefonuyla konuşma gibi farklı ihlallerden ceza kesilebiliyor. Eğer sürücü hem emniyet kemerini takmamış hem de bu esnada cep telefonuyla konuşmuşsa, tek bir kare ile her iki konuda da ceza kesiliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑