Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

DEVA Partisi Kandıra İlçe Başkanı Atandı!

DEVA Partisi bu hafta da Kandıra İlçe Başkanlığına atamayı gerçekleştirdi. Böylece ataması yapılmayan sadece iki ilçe kalmış oldu.

17 Eylül 2020 Saat: 00:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.290 kez okunmuştur

DEVA Partisi Kandıra İlçe Başkanı Atandı!
DEVA Partisi Kandıra İlçe Başkanı Atandı!

İl yönetimini 10 Ağustos’ta açıklayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, o tarihten bu yana hızla ilçe teşkilâtlarını oluşturmaya ve başkanlarını atamaya devam ediyor.

Şu ana kadar 9 ilçe başkanını açıklayan DEVA Partisi, bugün gerçekleştirilen il yönetim kurulu toplantısının ardından genel merkezin ve Genel Başkan Ali Babacan’ın da onayını alarak Kandıra İlçe Başkanlığı’na Murat Bebek’in atamasını gerçekleştirdi. Böylece DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın 10 ilçesi de tamamlanmış oldu.

Kandıra İlçe Başkanı Murat Bebek’e yetki belgesi takdim töreninde konuşan İl Başkanı Adem Koç şunları söyledi: “Çok kısa bir sürede 10 ilçemizin de ilçe başkanlarını belirlemiş olduk. Yetki almış olan arkadaşlarımız da çok hızlı bir şekilde yönetimlerini oluşturmaktalar. Bir kısım ilçemiz ise ilçe başkanlığı binalarını da tuttular. Hemşehrilerimizin yoğun bir ilgisi ve teveccühü ile karşılaşıyoruz.

Her gün yüzlerce insanımız Ben de DEVA Partisi’nde görev almak istiyorum, ne yapabilirim? diye bize ulaşıyor. Bu durum elbette bizim çalışma azmimizi ve şevkimizi daha da artırıyor. İnanıyorum ki Kandıra İlçe Başkanımız Sayın Murat Bebek’in kuracağı yönetim de bu güzide ilçemizde büyük başarılara imza atacak. Bütün ilçelerimizde olduğu gibi, Kandıra yönetimimizin de; il yönetimimiz ve bütün ilçe başkanlıklarımızla yanında olacağız."

İl Başkanı Adem Koç’un ardından söz alan söz alan Kandıra İlçe Başkanı Murat Bebek, “Öncelikle il başkanımıza ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah Kandıralı hemşehrilerimin desteği ile bu önemli ve güzel ilçemizi hak ettiği seviyeye el birliğiyle taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑