Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Deniz sezonu açıldı, kazalar arttı

Deniz sezonunun açılmasıyla birlikte Kandıra-İzmit yolunda hemen hemen her gün trafik kazaları meydana geliyor. Birçok kaza maddi hasarlarla atlatılırken bazı kazalarda yaralananlar ve can kaybı yaşanıyor.

19 Temmuz 2018 Saat: 01:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.582 kez okunmuştur

Deniz sezonu açıldı, kazalar arttı
Deniz sezonu açıldı, kazalar arttı

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Kandıra-İzmit yolunda büyük bir yoğunluk yaşanırken, kazalar da artmaya başladı. Özellikle hafta sonları binlerce tatilci Kandıra sahillerine akın ederken, Kandıra-İzmit yolunda konvoy şeklinde ilerleyen trafik, kazaları da beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz gün meydana gelen ölümlü kazanın ardından vatandaşlar, “Duble yol yapılması için daha kaç kişinin ölmesi gerek” diyerek isyan ediyor.

DUBLE YOL BİR AN ÖNCE YAPILMALI

Bilindiği gibi uzun yıllardır yapılacağı söylenen Kandıra-İzmit duble yolunun 2016 yılının Kasım ayında temeli atılmıştı. 2019 yılında bitmesi planlanan duble yolun, çalışmalarında henüz bir ilerleme olmaması da vatandaşı isyan ettirdi. Yaz aylarında çevre il ve ilçelerin Kandıra sahillerine akın etmesiyle Kandıra-İzmit yolunda meydana gelen yoğunluğun azalmasını ve bazı sürücülerin sabırsız ve dikkatsiz davranması sonucu birçok canın yandığı, hemen hemen her gün maddi hasarlı kazaların meydana geldiği yolun bir an önce duble yol yapılmasını bekleyen vatandaşlar, bu yönde çalışmaların da hızlanmasını yetkililerden talep ediyor.

 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑