Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız var

MHP Kandıra İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Ahmet Şakacı, “Ülkenin bize, bizim de dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız var” dedi.

15 Ekim 2016 Saat: 11:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.791 kez okunmuştur

Dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız var
Dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız var

MHP Kandıra İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu önceki günlerde açıklayan Ahmet Şakacı, şahsına gösterilen teveccüh için sosyal medya hesabı üzerinden dava arkadaşlarına teşekkür etti. Paylaşımında parti içerisindeki bölünmelere dikkat çeken Şakacı, “Ülkenin bize ihtiyacı var. Bizimde dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır” mesajı verdi.

NE OLDU BİZE?

Şakacı’nın paylaşımı şu şekilde; “Birkaç gündür Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığına aday olmamla ilgili teveccühü görüyor, gurur duyuyorum. Ben ülkesini seven devletine ve davasına bağlı, ülkücülüğün yaşam biçimi olduğuna inanan bir arkadaşınızım. Ülkenin bize ihtiyacı var. Bizimde dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Zaman birlik beraberlik zamanıdır. Unutmayalım bu ülke kuponla dağıtılmadı. Ben ülkücüyüm diyen arkadaşlarıma soruyorum gidişattan memnun musunuz? Memnun değilseniz ne yapmalıyız? ‘Hani ülkücü ülkücünün öz kardeşi idi. Ne oldu bize?’ sorusunu kendime sordum. Gözümün önünden hiç gitmeyen hocam Mehmet Akif Bekiroğlu'na , Dursun Önkuzu'ya, Mustafa Pehlivanoğlu'na mahcup olmamak için aday olmaya talip oldum. Takdir dava arkadaşlarımın. Selam ve saygılarımı sunuyorum.”

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Tuncay YURDUSEVEN 18.10.2016 16:03
Sayın Ahmet bey ve İlçe teşkilatı bir önceki Yerel seçimlerde Marmara bölgesi içinde oyunu yükselten tek ilçe Kandıradır.Başkanıma şimdiden hayırlı ve kademli olması dileğiyle.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑