Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Daha Kaç Can Yanacak?

Kocaeli-Kandıra yolunda meydana gelen kazalardan dolayı ” Kocaeli Manav Türkleri Dayanışma Platformu” sosyal medyadan yetkililere seslendi.

13 Nisan 2019 Saat: 14:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.030 kez okunmuştur

Daha Kaç Can Yanacak?
Daha Kaç Can Yanacak?

Birkaç gün önce Kandıra yolunda meydana gelen kaza yine halkın bazı kesimini ayağa kaldırdı. “Kocaeli Manav Türkleri Dayanışma Platformu” sosyal medya hesabından kazalar sonunda yaşadıkları üzüntüyü dile getirmek ve seslerini duyurabilmek ve amacı ile bir yazı paylaştılar. Yetkililere seslenen Dernek Yönetimi, duble yol için bir an önce harekete geçilmesi ve daha fazla can kaybının önlenmesini istiyorlar.

Kocaeli Manav Türkleri Dayanışma Platformu sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımda: “Bu akşam yine Kandıra yolunda trafik kazası. Yaralılarımıza geçmiş olsun acil şifalar dileklerimizi iletiriz. Bunun öncesinde yapılacak diye temeli atılıp ve görüşmeler sonrasında bütçemiz olmadığından dolayı yarım kaldı diye cevap veren siyasetçilerimiz, bunun üzerine İzmit’e kaç tane köprü yaptınız. Demek ki Kandıra yolu önemsenmiyor. İnsanlarla dalga geçiliyor diye düşünürüz. Kararda bölge halkınındır. Bizler her zaman takipçisi olacağız. Bu sesimizi sizlerde duyurun artık.” İfadelerini kullandılar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑