Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylarla yemek yiyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünKocaeli'ye gelerek, herkesin merakla beklediği adayların isimlerini açıklayacak. Erdoğan, tanıtım programının ardından belediye başkan adaylarıyla yemek yiyecek.

12 Ocak 2019 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.040 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylarla yemek yiyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylarla yemek yiyecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün İzmit Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda partisin 12 ilçe belediye başkan adayını açıklayacak. Saat 14.00’te başlayacak toplantının miting havasında gerçekleşmesi bekleniyor. Erdoğan yaklaşık 5 bin kişinin katılması beklenen programın ardından ise belediye başkan adayları ile Antikkapı Restoran’da yemek yiyecek. Basına kapalı olarak gerçekleştirilecek olan Belediye Başkan Adayları Koordinasyon Toplantısı’nda Erdoğan’ın adaylarla ne konuşacağı şimdiden merak ediliyor.

CADDELERE BAYRAK ASILMAYACAK

AK Parti Gençlik Kolları, her büyük organizasyonda olduğu gibi aday tanıtım toplantısında da sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Salonun içi gelin gibi süslenecek, salonun dışında ise süslemeler daha sade olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimlerinde görsel kirlilik konusunda verdiği talimat doğrultusunda Cumhurbaşkanı’nın salonu geliş-gidiş için kullanacağı güzergah ile caddeler bayraklarla süslenmeyecek. Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP’nin İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının başkanları da aday tanıtım toplantısına davet edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑