Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Çırak: Ankara’da kadınları temsil edeceğim

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Tülay Çırak, öncelikli desteği kadınlardan beklediğini ifade ederek “Kocaeli’nin kadınlarına ve gençlerine Ankara’da iyi bir temsilci olacağıma inanıyorum” dedi

1 Mart 2015 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.796 kez okunmuştur

Çırak: Ankara’da kadınları temsil edeceğim
Çırak: Ankara’da kadınları temsil edeceğim

24. dönem genel seçimlerinde HAS Parti’den 3’nci sıra milletvekili adayı olan ardından partisinin feshedilmesiyle Ak Parti saflarına katılan ve önümüzdeki genel seçimler için Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Tülay Çırak, gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ne ziyarette bulundu. Kandıra’yı iyi tanıdığını söyleyen Çırak, HAS Parti’den milletvekili adayı olduğu dönemlerde Kandıra’ya çok sık geldiğini ve burada gezmediği sokağın olmadığını söyledi. Kandıralılar tarafından tanındığını ve çok güzel karşılandığını söyleyen Çırak, vatandaşın yaklaşımında oldukça memnun olduğunu vurguladı.

İKİ BAYAN MECLİSE GİTMELİ

Çırak, yaptığı konuşmasında en az iki bayan vekilin meclise gitmesi gerektiğini vurgulayarak, “Teşkilat çalışmalarını iyi bilen biri olarak memlekete, insanlığa, Kocaeli’ne ve Kocaeli’nin kadınlarına ve gençlerine Ankara’da iyi bir temsilci olacağıma inanıyorum. Bu inançla yola çıktık. Bizim Kocaeli’de gönlümüzden geçen iki tane bayan vekilin çıkması. Çünkü kadınların meclise gönderilmesi kadının vermiş olduğu hizmetin değerini gösterir. Ben Kocaeli’nden iki bayan vekilin meclise gideceğine inanıyorum” diye konuştu.

KOCAELİ’YE HİZMET VERMEK İSTİYORUM

İlk 11’e seçilemediği takdirde çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Çırak, “Biz kendi yaşadığımız şehre hizmet için yola çıktık ama bayan bir vekil olarak önceliğimiz kadınlar. Kadınları temsil ettiğimiz için de öncelikli desteği kadınlardan bekliyoruz. İlk 11’e kim seçilirse seçilsin meclise hayırlı insanlar gitsin temennisindeyiz. Gidenler memlekete hayırlı hizmetler yapsın. Bizim dertlerimizle dertlenen ve orada kentin dertlerine çözüm bulabilecek isimler olsun. Biz gidemesek bile burada hizmet vermeye devam edeceğiz. Ben Kocaeli’yi seviyorum. Burada ekmek yiyor, burada nefes alıyorum. Burada hizmet vermek istiyorum. Bu vesileyle de memleketime hayırlı bir insan olmak istiyorum. Bu anlamda halkımın ve teşkilatımın desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑