Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Çiftçi Tüfekle Dükkan Bastı! 3 Saatte İkna Edildi

Kandıra’da elinde benzin bidonu ve tüfekle bir dükkana giren ve iddialara göre benzini dükkana dökerek eyleme başlayan Necmi D. isimli vatandaş, polis tarafından ikna edilmeye çalışılıyor

11 Aralık 2019 Saat: 15:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 20.695 kez okunmuştur

Çiftçi Tüfekle Dükkan Bastı! 3 Saatte İkna Edildi
Çiftçi Tüfekle Dükkan Bastı! 3 Saatte İkna Edildi

Kandıra’nın merkezinde Aydınlık Mahallesi Türkocağı Caddesi üzerinde bir iş yerine benzin döken ve elinde tüfek olan Kandıra Seyitaliler köyünden tarım ve hayvancılıkla uğraşan Necmi D. isimli şahıs, eylem yapıyor. K. Ç. isimli  şahısa ait erkek berberi, saat 15:00 sularında  elinde benzin bidonu ve tüfekle gelen bir şahıs  tarafından basıldı. 

Necmi D. etrafa tehditler yağdırırken,  içeride bulunan  iş yeri sahibi K. Ç. ile müşterileri olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Necmi D. yanında getirdiği benzini  dükkanın içerisinde her yere  döktükten sonra, öfke ilem iş yeri içerisindeki bazı malzemeleri dışarıya fırlattı ve elinde silah ile içeride beklemeye başladı.

ÖZEL HAREKAT GELDİ

Polisin güvenlik önlemi aldığı, çevreyi güvenlik şeridiyle kapattığı alanda İlçe Emniyet Müdürü’nün ikna çabaları sürerken meraklı kalabalık da güvenlik şeridinin etrafına toplandı. Polisin Necmi D. isimli vatandaşa, “Borcun mu var, tüfeği bırak” şeklinde çağrıda bulunduğu videoya yansıdı. Öte yandan tfaiyede  şahısın  dükkanı ateşe vermesine karşı olay yerinde tedbir aldı. 

3 SAAT SONRA

Polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen 3 saat elinde tüfekle dükkana kimseyi yaklaştırmayan Necmi D., annesinin olay yerine gelmesi sonrası polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan Necmi D. sağlık kontrolü sonrasında işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑