Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

CHP'de büyük gün

CHP Kocaeli İl Örgütü’nün 37’nci Olağan Kongresi saat 10.00'da Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongrede Harun Yıldızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu başkanlık için yarışacak

1 Mart 2020 Saat: 03:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.123 kez okunmuştur

CHP'de büyük gün
CHP'de büyük gün

CHP Kocaeli İl Örgütü 37’nci Olağan Kongresi  saat 10.00'da Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.Büyük bir rekabete sahne olacağı beklenen kongrede Harun Yıldızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu başkanlık için yarışacak. Adayların oy pusulası renkleri ise şöyle; Bozkurt Uslu’nun listesi kırmızı, Harun Yıldızlı’nın listesi mavi, Hikmet Erenkaya’nin listesi ise beyaz.

DİVAN BAŞKANI ADIGÜZEL

İl Başkanlığına aday olan Hikmet Erenkaya, Harun Yıldzlı ve Bozkurt Uslu divan başkanlığı konusunda uzlaştı. Kongrenin divan başkanlığını, parti genel merkez tarafından görevlendirilen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel üslenecek. Divan kâtipliklerine ise her üç adayın ekibinden birer kişi seçilecek.

SARIBAY ADAY DEĞİL

Mevcut İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yeniden aday olmadığı kongrede 600 seçilmiş delege, Başkan Sarıbay ve 24 İl Kurulu Üyesi, 9 Disiplin Kurulu Üyesi ve 2 Milletvekilinin yer aldığı 36 doğal delege olmak üzere 637 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede Başkanla birlikte 25 İl Yönetim Kurul Üyesi ve 26 Kurultay delegesi seçilecek.

ZOR GÜNLERİNDE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Önceki gün tüm CHP Kocaeli İl Başkanı adaylarını, CHP Kocaeli İl Başkanlığına davet ederek adaylarla birlikte ortak karar alan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay açıklamasında; "Acımız çok büyük. Yüreğimiz dağlandı. 34 vatan evladımızı kaybettik. Acılarımızı paylaşarak azaltacak, birlik ve beraberlikle bu zor günlerinde üstesinden geleceğiz.

KONGREMİZİ TÜRK BAYRAĞI İLE DONATACAĞIZ

Malum kongremiz var. Bizler yasal süreç nedeni ile kongremizi ileriki tarihlerde yapmak üzere erteleyemiyoruz. O yüzden de şehitlerimizin acı hatırasına olan saygımıza istinaden, müzik içeriği barındıran içerikleri, seçim propagandası yapılan afişleri iptal ediyoruz. Salonumuz Türk bayrağımız ve adaylarımızın başsağlığı afişleri ile donatılacaktır.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Bundan dolayı çağrıma duyarsız kalmayarak bu kararı destekleyen adaylarımız Hikmet Erenkaya, Harun Yıldızlı ve Bozkurt Uslu’ya teşekkür ediyorum. Bu bağlamda bir kez daha kongremizin hayırlı olmasını diliyor ve umuyorum ki, bu aldığımız son acı haber olur ve ülkemize barış gelir. İdlib'de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun " dedi.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑