Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

CHP’li vekilin eşi bıçaklandı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, tartıştığı kayın biraderi tarafından bıçaklandı. Ameliyata alınan Murat Hürriyet’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

25 Ocak 2016 Saat: 00:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.042 kez okunmuştur

CHP’li vekilin eşi bıçaklandı
CHP’li vekilin eşi bıçaklandı
Alınan bilgiye göre Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bir süre önce ameliyat olan babası Şaban Kaplan’ı ziyaret etmek üzere eşi Murat Kaplan ile birlikte, babasının tedavi gördüğü özel hastaneye geldi. İddiaya göre burada babasını bekleyen milletvekili Hürriyet’in kardeşi E.K. henüz bilinmeyen bir nedende dolayı eniştesi Murat Hürriyet ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine E.K. eline geçirdiği bıçakla eniştesi Murat Hürriyet’i karın boşluğundan yaraladı. İki bıçak darbesi ile yaralanan Murat Hürriyet, hemen aynı hastanede ameliyata alındı. Murat Hürriyet’in karaciğerinden yaralandığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Eniştesini bıçaklayan E.K. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. E.K.'nın daha önceden eniştesi ile aralarında bir husumet olmadığı ancak bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑