Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

CHP Kandıra'da istifa depremi!

CHP Kandıra İlçe Örgütü ve İlçe Kadın Kolları istifa etti.

8 Ağustos 2018 Saat: 20:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.441 kez okunmuştur

CHP Kandıra'da istifa depremi!
CHP Kandıra'da istifa depremi!

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Güngör ve yönetimi istifa ettilerini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başarısız oldukları için bu kararı aldıklarını söyleyen Eyisabuncular'ın açıklamaları şu şekilde;


"Yönetim kurulumuz 08/08/2018 tarihinde toplanmış ve seçim sonuçları ile ilgili nihai değerlendirmesini yapmıştır.
Bu değerlendirmelere göre yurt genelindeki başarısızlık yadsınamaz boyuttadır. Kocaeli ve ilçelerdeki başarısızlık açıktır. Kandıra ilçe seçimlerde başarısız olmuştur. Bu başarısızlık üyenin, delegenin, mahalle temsilcisinin, il delegelerinin ve ana kademe yöneticilerinin paylaması ve sorgulaması gereken bir başarısızlıktır.


Hoşa gitmeyen sonuçların bedelini yönetime yıkmak elini taşın altına koymayıp sorumluluktan kaçanların kolaycılık söylemidir. Başarısızlığı başka partilerin oy kaybıyla kıyaslamak, geçici bahaneler bulup hiçbirşey olmamış gibi sabitliğe devam etmek zaman kaybı ve basiretsizliktir.


Kandıra ilçe örgütü kısa süre önce örgütün ortak kararıyla değişim için olağanüstü kurultaya imza vermiştir. Değişimin gereğini gören ve önerenlerin yer işgal etmeye devam etmesi de abestir. Kişisel hesaplar içinde bulunmayan ve ülke ikbalini şahsi ikballe karıştırmayan Kandıra ilçe örgütü bu konuda hassas davranmış ve gereğini yapmıştır.


Partinin yıllanmış kadrolardan kurtulması, defalarca görev almış, vizyonu tükenmiş, toplamda kalite ruhundan uzaklaşmış kronik kişilerle devam etmesi mümkün değildir. Yenilenmiş parti tüzüğü yeni yüzler ve adamcılıktan arınmış bağımsız örgütlere yol gösterecektir. Mevcut kadrolarla devam etmek yerel seçimlerde bile bile lades demek olacak ve sonuçlar hezimet olacaktır.


Kandıra ilçe örgütü olarak bizlerle çalışan üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, köy temsilcilerimize, yönetim arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeniden toparlanma ve değişim zorunluluğu adına aldığımız karar kesin ve nettir. Bugün itibariyle Kandıra CHP ilçe yönetimi istifa etmiştir.Partimiz adına hayırlı olmasını diliyoruz."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑