Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

CHP adaylarını tanıttı

CHP İl Örgütü, 27’nci dönem milletvekilliği adaylarını dün KYÖD’de gerçekleştirdiği toplantıyla tanıttı.

26 Mayıs 2018 Saat: 08:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.319 kez okunmuştur

CHP adaylarını tanıttı
CHP adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü 24 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekilliği için aday olan 13 kişilik aday listesini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. 27’nci dönem aday listesinin açıklanmasının ardından, seçime sayılı günler kala milletvekilliği aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD)’de gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yanı sıra Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İl Yönetimi, İlçe Yönetimleri, milletvekilliği adayları ve partililer katılım gösterdi. Toplantıya 9’uncu sıradaki aday İsmail Demir ve 10’uncu sıradaki Ali Güneş’in katılım göstermediği dikkatlerden kaçmadı.

ADAYLARI UYARDI

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “44 arkadaşımız aday adaylığına başvurdu. Onlara cesaretlerinden dolayı taktirlerimi sunuyorum. 13 adaya başarılar diliyorum. Bir abi olarak bir büyüğünüz olarak aday arkadaşlarıma dikkat etmek istedikleri unsurları söylemek istiyorum. Kimseyle tartışmayın. Aday arkadaşlarımızın kılık kıyafetlerine dikkat etmesi gerekiyor. Tshirt ve kotla gelmeyin. 600 vekilden biri olmak için adaysınız artık. Bindiğiniz araçlarda kesinlikle kurar ihlali yapılmamalı. Erkek arkadaşlarımız tıraş olmalı, kadın arkadaşlarımız saçlarını toplamalı. Bunları ben söylemesem olmaz. Bir kere söylerim kulağınızda kalır” ifadelerini kullandı.

CHP İKTİDARA YAKIN

1’inci sıradan milletvekilliği adayı olan Fatma Kaplan Hürriyet, “Üst üste seçimler geçirdik. Aynı inançla ve azimle ülkemiz için mücadele ettik. Vatandaşın derdine derman olmaya çalıştık. Aynı cesaretle ve azimle bu mücadeleye tüm arkadaşlarımızla 25 Haziran sabahı güzel bir ülkeye uyanmak için ve güçlü parlamentoyu kurmak ümidiyle hepinize inanıyorum” dedi. 2’nci sıradan milletvekilliği adayı olan Haydar Akar ise konuşmasında, “İki hedefimiz var. Birincisi Muharrem İnce’yi 13’üncü Cumhurbaşkanı yapmak. İkinci hedefimiz Millet İttifakını birinci yapmak. Bunları yapabiliriz. Farklı renkleriz fakat adalet konusunda anlaşıyoruz, özgürlük konusunda anlaşıyoruz” diye konuştu.

DEĞİŞİMİN GENÇ GÜCÜ

3’üncü sıradan milletvekilliği adayı olan Tahsin Tarhan, “İdeolojik olarak farklı olsak bile ittifak yaptık. Onlarda biliyorlar ki biz varsak bu ülkede demokrasi var. Halayların, türkülerin olduğu bir ülke istiyoruz” dedi. 4’üncü sıradan milletvekilliği adayı olan Muhip Kanko da, “Listeye girememiş hiçbir arkadaşımın umutsuz olmamasını istiyorum. 2015 seçimlerinde ben de aday olmuş ve listeye girememiştim. Er geç amacınıza ulaşacaksınız” şeklinde konuştu. Son olarak 5’inci sıradan milletvekilliği adayı olan Anıl Acurman, “Biz gençler olarak değişimin genç gücü olmak istiyoruz. Biz inanıyoruz ki bugün bizim hayallerimiz yarının gerçekleri olacak” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑