Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP adayları yarın açıklanıyor

CHP Parti Meclisi, geçtiğimiz ay CHP Kocaeli Örgütü’nün 5 ilçe belediye başkan adayını açıklamıştı. Parti Meclisi yarın da 7 ilçe belediye başkan adayını açıklayacak

6 Aralık 2018 Saat: 06:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.412 kez okunmuştur

CHP adayları yarın açıklanıyor
CHP adayları yarın açıklanıyor

Parti Meclisi, geçtiğimiz ay Sertif Gökçe (Derince), Yakup Törk (Darıca), Ahmet Çalık (Karamürsel), Kemal Memiş (Dilovası) ve İsmet İşeri (Gölcük) Belediye Başkan adayı olarak onaylanmıştı. Partisi Meclisi, yarın gerçekleştireceği toplantının ardından 7 ilçe belediye başkan adayını açıklayacak.

BÜYÜKŞEHİR BELİRSİZ

Yarın açıklanacak 7 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte CHP’nin Kocaeli’ndeki 12 ilçe belediye başkan adayları açıklanmış olacak. Ancak Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirsizliği sürüyor. CHP ve İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Büyükşehir adayı için sürdürülen ittifak görüşmeleri nedeniyle CHP Büyükşehir adayı yarın açıklanmayabilir.

SARIBAY ANKARA’YA GİTTİ

CHP Parti Meclisi, yarın saat 13.00’te toplanacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, toplantı öncesi genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için dün Ankara’ya gitti. Saat 17.00’da genel başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen Sarıbay’ın, Büyükşehir Belediyesi adayı için İYİ Parti ile yapılması muhtemel ittifakın yaratacağı sıkıntıları anlattığı öğrenildi. Sarıbay, ayrıca ilçe belediye başkanları hakkında genel başkana da bilgi verdi.

SARIBAY: “KENDİ ADAYIMIZ OLSUN”

Büyükşehir’de ittifak arayışı ile ilgili gazetemize konuşan Sarıbay şunları söyledi: “Biz kendi adayımızı çıkarmalıyız. Bizim iki adayımız var ve ikisi de çok kaliteli. Keramettin Gençtürk’ün siyasi kariyeri, Fahri Örengül’ün Büyükşehir Meclisi’nde edindiği tecrübe diğer partilerin adaylarının kat kat üzerinde. Benim kişisel görüşüm, kendi adayımızı göstermek istiyorum. İttifak olursa sorun olur. Seçmenimize kendimizi anlatamayız. İki adayımızdan biri de olur, dışarıdan gelecek başka birisi de olur”.

Açıklanması beklenen adaylar ise şunlar

Körefez : Bozkurt Uslu,

Kartepe: Cumhur Karakadılar,

Gebze: Recep Dursun

Başiskele: İrfan Keskin

Çayırova'da ise Selahattin Kaya’nın açıklanması bekleniyor.

CHP’de Büyükşehir İzmit ve Kandıra adayları ile ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun son bir inceleme yapacağı öğrenildi. Bilindiği gibi İzmit için Fatma kaplan Hürriyet, Büyükşehir içinde Fahri Örengül'ün adayları geçiyor. Kandıra içinde bir kadın avukatın aday olacağı iddia ediliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑