Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Cezaevinden selam var

Kandıra 1 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi B-3 koğuşunda yatmakta olan Yunus Çetin, 5 yıldır yatmakta olduğu cezaevinden sevenlerine selam gönderiyor. Yunus Çetin, babası Mehmet Çetin’e ve kendisini sevenlerine sevgilerini iletiyor

17 Eylül 2019 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.736 kez okunmuştur

Cezaevinden selam var
Cezaevinden selam var

Kandıra 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi C-8 koğuşunda yatan Efekan Çiçek sevdiklerine selam gönderiyor. Cezaevinde kendisi gibi yatan dostlarına da sevgilerini ileten Efekan Çiçek, sevdiklerine en kısa zamanda kavuşmayı beklediğini ifade ediyor.

Zonguldak Beycuma M Tipi Cezaevi’nde yatmakta olan Ahmet Sezgin, başta Kartepe Suadiye’deki ve Kocaeli’deki dostlarına selam gönderiyor. “Babamın ve annemin ellerinden, oğlum Kaan Sezgin’in de gözlerinden öperim” diyen Ahmet Sezgin onlara kavuşmanın özlemini sürdüğünü belirtti.

Kandıra 1 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi’nde yatan Hasan Batmaz, tüm sevenlerine selam gönderiyor. Hasan Batmaz, Kocaelispor’a destek olan tüm herkese de teşekkür ederek Hodri Meydan grubuna da sevgilerini yolladı. 

Kandıra 2 Nolu T Tipi Cezaevi D-4 koğuşunda yatmakta olan Duran Güneyli, vefat eden babası için arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkür ediyor. Duran Güneyli, “Beni bu zor günümde yalnız bırakmayan sevenlerime teşekkür ediyorum” diyor.

Kandıra 1 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi B-11 koğuşunda yatan Emircan Alkan, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine selam gönderiyor. Emircan Alkan, onları çok özlediğini belirtiyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑