Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Ceyhan: Seçim beyannamemizde ne dediysek yapacağız

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 50. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, seçim beyannamesinde olan tüm vaatlerin yapılacağını söyledi

18 Kasım 2015 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.807 kez okunmuştur

Ceyhan: Seçim beyannamemizde ne dediysek yapacağız
Ceyhan: Seçim beyannamemizde ne dediysek yapacağız

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 50. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi, Turan Güneş Kültür Merkezi’nde partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Programa AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eski belediye başkanları Cengiz Kan ve Ercüment Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder, eski ilçe başkanı Muhsin Tekol, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, ilçe yönetimi ile kadın ve gençlik kolları, mahalle temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

 

ALDIĞIMIZ OYLAR EMANET DEĞİL

 Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yunus Özder, göreve geldikleri günden bugüne üye sayılarını 7 bin 749’a yükselttiklerini söyledi. Aldıkları oy oranıyla Kocaeli genelinde 2’nci, Türkiye genelinde ise 3’ncü teşkilat olduklarını kaydeden Özder, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Kandıra’daki oy oranlarının yüzde 100 arttığını söyledi. 1 Kasım seçimlerinde artan oyların emanet olmadığını, ailelerine yeni üyelerin katıldığını belirten Özder, çalışmalarından ötürü tüm ekibine teşekkür etti. Özder, “Oylarını 7 Haziran seçimlerinde koruyan, 1 Kasım’da da yüzde 10 civarında artıran tek teşkilat biz olduğumuz için Kocaeli genelinde birinci teşkilatız. Çünkü yeni seçmene sahibiz. Bundan dolayı tüm yönetimimi kutluyorum. Bundan sonraki hedefimiz cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yakaladığımız yüzde 65 oy oranına ulaşmak ve ötesine geçmektir” dedi.

 

OY ORANLARINDA ÖNEMLİ SIÇRAMA

Ardından 1 Kasım seçimlerinde adeta sıçrama yapan sandıklarda aldıkları oy oranını açıklayarak sandık başkanlarını tebrik eden Özder, 7 Haziran seçimlerinde yüzde 51 oy oranının çıktığı Topluca Mahallesi 1153 nolu sandıkta 1 Kasım seçimlerinde yüzde 85.71 çıkmasından dolayı sandık başkanı Rahmi Taş’ı sahneye davet ederek tüm partililerin huzurunda tebrik etti. Aynı şekilde Pelitpınarı Mahallesi 1129 nolu sandıktan çıkan yüzde 93.33 oy oranından dolayı sandık başkanı İbrahim Günal’ı, mahalle başkanı Ersin Kardaş’ı, Ağaçağıl Mahallesi’nde çıkan yüzde 88.76 oy oranından dolayı mahalle başkanı Bahattin Parlak’ı tebrik etti.

 

SAHADAN AYRILMAYACAĞIZ

Ardından konuşma yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik, seçim sürecinde kendilerinden desteği esirgemeyen ilçe teşkilatına, gecesini gündüzüne katarak çalışan yönetim kurulu üyelerine ve kendilerine destek veren partililere teşekkür etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ise, “Biz gençler olarak sahadan hiç ayrılmadık, ayrılmayacağız. 7 Haziran’da başımızı öne eğmedik. Alnımız ak bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün ise asla galip olduk diye sahalardan ayrılmayacağız. Biz gençler bu bayrağı sonuna kadar dalgalandıracağız. Yağmur çamur demeden bayrağını asan, gazetesini, broşürlerini tek tek dağıtan genç kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

REKOR KIRDIK

Sandık kurulu başkanları adına konuşma yapan Ak Parti eski büyükşehir belediye meclis üyesi Rüştü Uygur, “Muhtarların partilerle bir arada olması çok kolay değildir. Bu nedenle partisinin açıkça yanında duran muhtarları canı gönülden kutluyorum. Bu bir yüreklilik işidir. Şimdiye kadar 8 sandığın başkanlığını yaptım. 1008’den 1132’ye kadar olan sandıklar bendeydi. Bu sandıklarda hep AK Parti önde çıktı. 8 de 8 yaparak birnci parti olduğumuz için tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Rekorları kırdık. Tabi işimiz bitmedi. Bundan sonra Büyükşehir, Kandıra Belediyesi ve ilçe teşkilatımız ile birlikte hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.  

 

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de yaptığı konuşmasında, AK Parti ailesinin aralarına yeni kalpler katarak daha da büyüyeceğini söyleyerek, “Teşkilatımızın kuruluşundan bu yana ilçe başkanlığı yapmış isimlerin bu dönemde bizlere sahip çıkması ve çalışmalarımıza destek vermesi bizim için çok önemliydi. Sağ olsunlar hepsi üzerlerine düşen görevleri yaptılar. Biz böyle bir ve beraber olduktan sonra 2023 ve 2071 hedeflerine yürüyebiliriz. Bütün çabamız bu memleketi seven vatan sevdalılarının memleketimizi daha güçlü bir ülke haline getirmesi içindir” dedi.

 

BEKLENTİMİZİN ÜZERİNDEYDİ

İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, konuşmasına terörle mücadelenin devam ettiğini söyleyerek başladı.  Suruç’taki patlamadan sonra tüm güvenlik birimlerinin terörle mücadele için çalıştığını aktaran Ceyhan, güvenlik birimlerine Allah’tan yardım, şehitlerimize de rahmet diledi. 1 Kasım seçimlerinde beklentilerinin üzerinde oy aldıklarını söyleyen Ceyhan, seçimlerde alınan zaferi iyi değerlendireceklerini aktardı.

 

SEÇMENİN MESAJINI UNUTMAYACAĞIZ

7 Haziran’da seçmenin verdiği mesajı unutmayacaklarını ifade eden Ceyhan, “Milletimiz bize 7 Haziran’da seni seviyoruz ama tek başına hükümet olma gücü vermiyoruz demişti. Muhalefete de mesaj vermişti. Lakin en iyi mesajı alan AK Parti oldu. Biz seçmenimizi hiçbir zaman suçlamadık. 2011 yılında aldığımız yüzde 50’lik oyda nasıl takdir ettiysek 7 Haziran’da da öyle yaptık. Koalisyon görüşmelerinde samimi olduk. 1 Kasım seçimlerinde gayretlerimizle birlikte 2011 seçimlerine yakın bir oy oranıyla tek başımıza iktidar olduk. 1 Kasım seçimlerine gerçekten ilk gün ki aşkla çalıştık. Rabbim bize o gayretimizin karşılığını verdi. Biz 1 Kasım seçimlerinin zaferi ile verdiğimiz sözleri unutursak hata yaparız. Kazandığımız zafer seçmenin mesajını unutturursa seçmen bize ayar vermesini çok iyi bilir” dedi.

 

DAVUTOĞLU DEDİYSE YAPAR

Asgari ücrete yapılacak olan zam ile ilgili de konuşan Ceyhan, “Muhalefet partilerinden kimi asgari ücreti 1500 yapacağız dedi, kimileri 2 bin 500,  kimileri 3 bin dedi. Seçmen bunlara inanmadı. İnansaydı CHP yüzde 35’e ulaşırdı. AK Parti asgari ücret 1300 lira olacak dedi. Herkesin sesi kısıldı. Seçmen dedi ki “Davutoğlu dediyse yapar”. Kimsenin aklı karışmasın. Seçmenin bize vermiş olduğu mesajla birlikte yerel ve ulusal beyannamemizde ne söylediysek hepsini yapacağız. İl başkanı olarak seçim beyannamesinde yer alan Kocaeli’de yapılacak olan tüm yatırımların takipçisi olacağım” dedi.  

 

KÖYLERE EŞİT HİZMET

Muhtarların istek ve taleplerine öncelik verileceğini de aktaran Ceyhan, “Muhtarlar kendi köylerindeki hizmet önceliği neyse onu yetkili kurumlarımıza bildirmeliler. Öncelik sıralamalarına göre tüm birimlerimiz sizlerin talebine cevap vermek için hangi köyde ne kadar oy aldık diye bakmadan çalışmalarına devam edecek. Rabbim bizi bu samimiyetten ayırmasın. Ülkemiz de terörle, paralelle olan mücadelesine devam ediyor. 1 Kasım seçimlerinde büyük bir pay sahibi olan sandık başkanlarımıza, tüm teşkilatlarımıza ve partimize gönül veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑