Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Cemil Yaman: Pişman değilim. Oğlumu evlendirdim

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman cumartesi günü oğlunu evlendirmiş, geniş katılımlı, yemek ikramlı düğün töreni Pandemi kuralları nedeniyle çok eleştirilmişti

7 Eylül 2020 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.207 kez okunmuştur

Cemil Yaman: Pişman değilim. Oğlumu evlendirdim
Cemil Yaman: Pişman değilim. Oğlumu evlendirdim

Cemil Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin için cumartesi gecesi Dilovası Karayolları Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdiği düğün töreninin saat süresini aştığı, ikram yapıldığı ve Pandemi kurullarına uymadığı iddia edilmiş, Yaman konuyla ilgili sosyal medyada da yoğun eleştiri almıştı.

PANDEMİ KURALLARINA DA UYDUM
AK Parti milletvekili söz konusu düğün ile ilgili konuştu. Cemil Yaman Hürriyet Gazetesinden Turan Yılmaz’a şunları söyledi:
“Pişman değilim, oğlumu evlendirdim. Pandemi kurallarına da uydum. Hatta davet etmek için aradığımda Sağlık Bakanımıza da bilgi verdik. O zaman yasak yoktu.

HERKESİN ATEŞİNİ ÖLÇTÜK
Nikâh töreninin yapıldığı alan 10 dönümlük bir arazi. Girişte iki arkadaşımız gelen herkesin ateşini ölçtü. Maskesiz kimseyi içeri almadık. 15 kişilik masalara en fazla 5-6 kişi oturttuk. Kalabalık olmasın diye arkadaşlarımı bile davet etmedim. Duyup gelenler oldu. Gelene ‘gelme’ diyemem ki.

SADECE 15 DAKİKA AŞTI
Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu. Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑