Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Cebeci'de ikinci etap

Büyükşehir Belediyesi Cebeci’de yapacağı ikinci etap çalışmasıyla sahili sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek

11 Ekim 2014 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.215 kez okunmuştur

Cebeci'de ikinci etap
Cebeci'de ikinci etap

Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli’nde Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği sahil şeridini daha da genişletiyor. Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekânlar oldu. Büyükşehir Belediyesi Cebeci’de yapacağı ikinci etap çalışmasıyla sahili sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.
35 BİN METREKARE ALAN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Cebeci sahiline gerçekleştirilen ikinci etap sahil projesi 35 bin metrekare alanda gerçekleşecek, çalışmanın içerisinde pek çok aktivite alanı da yer alacak. Proje kapsamında 420 metrekare yürüyüş yolu ve aydınlatması yapılacak. Projenin kapsamında kayık çekçek yeri, 2 adet duş yeri, 2 adet wc , 2 adet soyunma kabini ve sulama sistemi bulunacak.
AKTİVİTE ALANLARI BULUNACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Cebeci 2.Etap sahil düzenleme projesi içerisinde pek çok aktivite alanı da yer alıyor. Proje kapsamında 1 adet plaj futbol sahası,1 adet kafetarya,2 adet kamelya, 12 adet satış birimi bulunuyor.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Cebeci sahil 2. Etap düzenleme projesi çalışmaları devam ediyor. Projenin önümüzdeki yaz ayında vatandaşların hizmetine girmesi planlanıyor

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑