Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Cebeci sahilindeki seyyar satıcılar kaldırıldı

Cebeci Muhtarı Gürkan Durmuş esnafın ve vatandaşın isteği doğrultusunda seyyar satıcıları sahil bandından kaldırdığını açıkladı.

5 Eylül 2014 Saat: 14:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.213 kez okunmuştur

Cebeci sahilindeki seyyar satıcılar kaldırıldı
Cebeci sahilindeki seyyar satıcılar kaldırıldı

Cebeci esnafının kanayan yarası haline gelen seyyar satıcılar, Muhtar Gürkan Durmuş ve heyetinin uzun uğraşları sonrasında sahil bandından kaldırıldı. Zabıta ekiplerinin mesai saatleri dışında satış yapan, bu nedenle de bir türlü önüne geçilemeyen seyyar satıcılar, esnafın ve vatandaşın büyük bir sıkıntısı haline gelmişti. Vatandaşın yürüyüş yolunu engelleyen ve esnafın huzurunu bozan seyyar satıcıların, artik Cebeci sahilinde satış yapmaları yasaklandı.
MAVİ BAYRAKLI SAHİLLERDE YASAK Konuyla ilgili açıklama yapan Muhtar Durmuş, “Sahillerimizde satış yapan seyyar satıcılar hem esnafımız hem de vatandaşımız için büyük bir sıkıntı haline gelmişti. Mavi bayraklı sahillerde zaten seyyar satıcıların olması ve satış yapmalarına izin verilmesi yasak fakat bu kanunu bazı sıkıntılardan dolayı bu zamana kadar uygulayamadık. Son zamanlarda yaşadığımız bazı sorunlar nedeniyle böyle bir karar almak zorunda kaldık. Hem esnafımız hem de vatandaşımızın isteği üzerine jandarma ekiplerinin de büyük yardımlarıyla seyyar satıcıları sahilden kaldırdık. Amacımız esnafımızın ve vatandaşımızın huzurlu bir sezon geçirmesi” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑