Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak

Kocaeli’nin mavi bayraklı sahillerinden biri olan Kandıra Cebeci Sahili’nde üçüncü etap çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatıldı

22 Şubat 2016 Saat: 16:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.237 kez okunmuştur

Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak
Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak

Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar başladı. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor. Kocaeli’nin mavi bayraklı sahillerinden biri olan Cebeci Plajı’nda böylece daha fazla tatilciyi çekecek.

 

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU

Cebeci Sahili 3. Etap’ta; 350 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, soyunma kabinleri, bay ve bayan WC, duşlar, 5 adet kamelya, çocuk oyun grupları bulunacak. Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nı genişletmek amacıyla yapılan çalışma ile 3. etabın da tamamlanmasıyla vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girebileceği, çocuk oyun grupları ve kamelyalarla güzel bir dinlence ve tatil yeri oluşturulacak.

 

HER TÜRLÜ İMKAN VAR

Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Cebeci Sahili’ndeki Mavi Bayraklı Halk Plajı, vatandaşların yaz aylarında sıklıkla uğradıkları bir mekan. Her türlü imkanın bulunduğu plajda KOSKEM tarafından boğulma vakalarına da anında müdahale ediliyor. Ekiplerin yaz dönemi boyunca cankurtaranlık hizmeti verdiği plaj standartlara uygun tüm donatılara sahip bir şekilde hizmete hazırlanıyor.

 

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
NURİTTİN ÖZTÜRK 22.02.2016 20:25
YOL MEDENİYETTİR.Tüm sahillerimize duble yollar ile gidilmeden bu işler yeterli olmaz.duble yollar bitecek vatandaş kış aylarında dahi kandıra sahillerine çok kolay çok rahat gidebilecek ki hem esnaf için kazanç olsun hemde seyahat eden gezen gören vatandaş yorulmasın.kandıra dan kefken e kaç viraj var sayısı belli değil.hizmetler çok güzel fakat önce yol.yol iyi olursa her iş iyi olur kolay olur rahat olur.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑