Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Cebeci Plajı’nda resim yarışması

Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nda düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler hem plajda temizlik yaptı, hem de resim yarışmasına katıldı

28 Ağustos 2014 Saat: 11:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.837 kez okunmuştur

Cebeci Plajı’nda resim yarışması
Cebeci Plajı’nda resim yarışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Mavi Bayrak Etkinlikleri kapsamında Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda “Mavi Bayrak ve Deniz” konulu resim yarışması ve “Plaj Temizliği” düzenlendi.
Plajda bulunan 7-10 yaş arası 22 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen programda öğrenciler önce plajda bulunan ambalaj atıklarını topladı ve plajda bulunan büyüklerine atıklarını geri dönüşüm kutularına atmaları yönünde uyardı. Ardından öğrenciler resim yapma yarışmasına katıldı. 30 dakika süren yarışmada İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen resim öğretmenleri Ebru Çetin ve Sevil Pekdemir’den oluşan jürinin değerlendirmesi sonucunda Onur Uğurlu birinci, İsmail Can Ağlaraz ikinci ve Pelin Billur üçüncü oldu. Yarışmada ilk üç sırayı alan öğrencilere ve tüm katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Uluslar arası Çevre Eğitim Vakfı(FEE) tarafından koordine edilen ve Türkiye temsilciliği Türkiye Çevre Eğitim Vakfı(TÜRÇEV) tarafından yürütülen “Mavi Bayrak Programı” kapsamında uluslararası jüri tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Karamürsel ilçesinde bulunan Altınkemer Halk Plajı ve Kandıra ilçesinde bulunan Cebeci Halk Plajı, 2014 yılı için “Mavi Bayrak Ödülü” almaya hak kazanmıştı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑