Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Çadır Yangını Cebeci’yi Yakıyordu

Cebeci’de çıkan çadır yangını kısa sürede büyüdü. Yangında bir apartman, iki araç maddi hasar görürken Cebeci Gönüllü İtfaiye Ekibi sayesinde alevler kısa sürede kontrol altına alındı.

19 Ağustos 2018 Saat: 15:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.717 kez okunmuştur

Çadır Yangını Cebeci’yi Yakıyordu
Çadır Yangını Cebeci’yi Yakıyordu

Ülkemizde bayram tatiline girmesiyle tatil beldelerimize ziyaretçi akını sürüyor. Bunlardan biri de Cebeci plajı. Tatilcilerin çadır kurmak için sıkça tercih ettiği Cebeci’de bu gün alevler yükseldi. Şener Demirbilek tarafından kurulan çadırda tüpten kaynaklı oluşan yangın kısa sürede büyüdü.

Havanın sıcak olması ve rüzgarla daha da hızlanan alevler yanan çadırının hemen yakınında bulunan araçlara ve eve sıçradı. Yangında Memiş Bayındırlı ait 34 PY 2881 plakalı Citroen marka araç ve Berat Esen’e ait 41 R 0665 plakalı Renault marka araçta maddi hasar oluştu. Yangında Şener Bayram’a ait Bayram Apartmanı da hasar gördü.

Alevlere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen yangın söndürme tankeri ve Cebeci Köyü gönüllü itfaiye ekibi ilk müdahaleyi yaptı.  Alevler çadır etrafında bulunan apartman ve araçlarda büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra itfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek soğutma çalışmalarına devam ediyor. Yangında çadır kül olurken apartman ve araçlarda ciddi maddi hasar oluştu. Kefken Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruştura başlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑