Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Büyükşehir'de İki Daire Kapatıldı

Büyükşehir Belediyesi teşkilat şemasında Ulaşım Daire Başkanlığı ve Kurumsal Gelişim Daire Başkanlığı kapatıldı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının adı da değiştirilerek Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı oldu

21 Haziran 2019 Saat: 06:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.310 kez okunmuştur

Büyükşehir'de İki Daire Kapatıldı
Büyükşehir'de İki Daire Kapatıldı

Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 85 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya Başkan Tahir Büyükakın başkanlık etti. Mecliste atıkların aktarma istasyonlarından bertaraf tesisine taşınması hizmet ihalesi ve Sağlık Kuruluşlarında oluşan tıbbi atıkların toplanması, taşınması, geçici depolanması ve bertaraf ihalesi görüşüldü. Aynı zamanda öğrenci ve indirimli yolcular için minibüsçülere ödenen ücrette de zam yapıldı. 

HAYRİYE SÖZER ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU
Mecliste yoklamanın ardından Büyükşehir Kültür Müdürü Hayriye Sözer Özel Kalem Müdürü olarak atanması ile ilgili Büyükşehir Meclisine bilgi verdi. Mecliste Belediye atıklarının aktarma istasyonlarından bertaraf tesisine taşınması hizmet alım işi ve Sağlık Kuruluşlarında oluşan tıbbi atıkların toplanması, taşınması, geçici depolanması ve bertarafı ihalesinin yapılması meclisten geçti. 

MİNİBÜSÇÜLERE VERİLEN DESTEK UZATILDI
Mecliste öğrenci ve indirimli binişlerle ilgili Kocaeli genelinde hizmet veren 1754 özel toplu taşıma aracına destek verilmesi ile ilgili hukuk komisyonun raporu onaylandı. Geçtiğimiz yıl yapılan düzenleme ile her biniş için 3 liranın altında olan öğrenci ücretlerin biniş başına 40, 3 liranın üzerinde olan binişler için ise 60 kuruş, indirimli binişlerde ise 3 liranın altında olan binişlerde 15, 3 liranın üzerinde olan binişler için ise 30 kuruş destek verilmesi kararı bir yıl daha uzatıldı. 

TEŞKİLAT ŞEMASI DEĞİŞTİ 
Mecliste Belediye teşkilat şemasında değişiklik yapıldı. Kurumsal Gelişim Daire Başkanlığını kapatıp., işlemleri Mali Hizmetler ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığına verildi. Ulaşım Daire başkanlığı kaldırılıp Etüt ve Projeler daire Başkanlığını ismi Yapı Kontrol Başkanlığı yapılacak. Bu sadece binaların yapılmasından sorumlu yapılacak. Toplu Taşıma Daire Başkanlığının adını Ulaşım ve Trafik Yönetimi Daire Başkanlığı olacak. Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığına Turizm ilave edilerek, Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı oldu.

MÜDÜRLÜKLERDE DE DEĞİŞİM VAR
Basın Yayın Daire Başkanlığına Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü alındı. Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına alındı. Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına Turizm ve Doğal Yaşam Hizmetleri Müdürlüğü alındı. Mali Hizmetler Daire Başkanlığına Strateji Geliştirme Müdürlüğü getirildi. Zabıta Şube Müdürlüğü kapatıldı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Veri Analiz ve İstatistik Şube Müdürlüğü getirildi. Kara Ulaşım Şube Müdürlüğünün adı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü oldu. Ulaşım Planlama Şube Müdürlüğü kuruldu. Fen İşleri Daire Başkanlığına AYKOME Şube Müdürlüğü getirildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑