Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Büyükşehir Ekipleri teyakkuzda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu gece saatlerinde ve sabaha karşı etkili olması beklenen şiddetli yağış için seferber oldu.

8 Ekim 2019 Saat: 02:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.436 kez okunmuştur

Büyükşehir Ekipleri teyakkuzda
Büyükşehir Ekipleri teyakkuzda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerinde beklenen şiddetli yağış için teyakkuzda bekliyor. Kent genelinde beklenen şiddetli yağışta halkımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için çok sayıda ekip ve personel görev başında bekletiliyor. İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan KAFKOM(Kocaeli Afet Koordinasyon Merkezi)’da oluşturulan kriz masasında tüm ilçelerdeki çalışmalar yakından takip edilecek

PERSONEL GÖREV BAŞINDA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, beklenen yağış öncesi teyakkuza geçerek, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu. 

465 PERSONEL GÖREVLİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, yağış sırası ve sonrasında teyakkuza geçerek, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu. Çalışmalar kapsamında Kocaeli İtfaiyesi’nden 215, İSU’dan 120, Zabıta, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairelerinden 130 personel hazır bekliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑