Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Büyükakın küskün bırakmıyor

Tahir Büyükakın, partisinde küskün olmaması, hiçbir eski teşkilat üyesinin çalışmaların dışında kalmaması için büyük titizlikle çalışıyor. Büyükakın, eski ilçe başkanları ile bir araya gelerek onların tavsiyelerini aldı, de

30 Ocak 2019 Saat: 08:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.834 kez okunmuştur

Büyükakın küskün bırakmıyor
Büyükakın küskün bırakmıyor

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti’de görev yapmış eski ilçe başkanları ile bir araya geldi. AK Parti’nin tüm unsurları ile seçime girmesini önemseyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, teşkilatların toparlanması ve birlikte hareket etmesi için büyük çaba gösteriyor.  Bunun en iyi örneği ise eski ilçe başkanlarının bir araya getirilmesi ile gösterildi. Büyükakın ve Eryarsoy, eski ilçe başkanlarının yerel seçim ile ilgili görüşlerini ve önerilerini aldı. 

ÖNEMLİ İSİMLER VARDI

31 Mart seçimlerine büyük önem veren AK Parti’de vatandaşlarla yapılan bire bir çalışmalar ve sokak çalışmaları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan adayı teşkilatların birlikteliğine de önem veriyor. Aday gösterilmeyen belediye başkanları ile yapılan toplantının Kocaeli’de ilçe başkanlığı yapan isimlerle de bir araya gelindi. Önceki gün SEKA Park Otel’de gerçek toplantıya eski ilçe başkanlarının tamamına yakını katıldı. Küskün olduğu söylenen isimlerde toplantıda yerlerini aldı. Toplantıda özellikle ilçelerin kurucu ilçe başkanlarının daha çok katılması dikkat çekti. 

TAVSİYE ALDIK

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantının ardından bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, seçim süreci ile ilgili genel durumu değerlendirdiklerini kaydetti. İlçe başkanlarından tavsiyeler aldıklarını ifade eden Büyükakın, mevcut durumu da değerlendirdiklerinin altını çizdi. 

SEÇİM SONUNA KADAR ÇALIŞACAKLAR 

İlçe başkanlarının geçmiş dönem tecrübelerinden yararlanmak amacı ile toplandıklarını söyleyen İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Cok verimli ve güzel bir sohbet oldu. eski ilçe başkanlarımızın daha önce görev yaptıkları ilçelerde neler yapmak gerektiğini konuştuk. Seçim sürecinde onların bize nasıl katkısı olacağını, ne yapmamız gerektiğini sorduk. İlçe başkanlarımızın tamamı kendilerine verilecek göreve hazır olduklarını ve seçim sonuna kadar çalışacaklarını belirtti” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑