Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Büyükakın, Kandıra’da şehit annesini ziyaret etti

Başkan Büyükakın, 1993'te Şırnak'ta şehit düşen Ahsen Budak’ın emaneti olan annesi Müzeyyen Budak’ı Kandıra’nın İncecik köyündeki evinde ziyaret etti

12 Mayıs 2021 Saat: 22:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.761 kez okunmuştur

Büyükakın, Kandıra’da şehit annesini ziyaret etti
Büyükakın, Kandıra’da şehit annesini ziyaret etti

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 1993'te Şırnak'ta şehit düşen Ahsen Budak’ın emaneti olan annesi Müzeyyen Budak’ı Kandıra’nın İncecik köyündeki evinde ziyaret etti. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ın da yer aldığı ziyarette, Muzeyyen Budak ile sohbet eden Başkan Büyükakın, “Mekânı cennet olsun. Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için bir an bile tereddüt etmeden canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi, minnet ve hürmetle bir kez daha anıyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlere de sahip çıkıyor, onları ziyaret ederek dualarını alıyoruz” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ”
“Vatan toprağı ve bayrağı için her daim şehit olmayı göze almış milletimiz, bu topraklarda ilelebet yaşayacaktır” diyerek duygularını aktaran Başkan Büyükakın, “Bu coğrafyada güvenle yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlar şanlı bir mücadele verdiler, hala da askerimizle, polisimizle ve tüm emniyet güçlerimizle vermeye devam ediyoruz. Vatan ve bayrak için bir an bile tereddüt etmeden canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize borçluyuz. Bu borcu da ancak ülkemiz ve şehrimiz için çok ama çok çalışarak ödeyebiliriz. Aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı. Ziyaret gerçekleştirilen samimi sohbetin ardından tamamlandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑