Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Büyükakın görevi devraldı, koltuğa oturdu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir’de bir devir kapandı, yeni bir devir başladı. 15 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, görevi yeni seçilen Tahir Büyükakın’a teslim etti

4 Nisan 2019 Saat: 12:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.886 kez okunmuştur

Büyükakın görevi devraldı, koltuğa oturdu
Büyükakın görevi devraldı, koltuğa oturdu

Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Büyükşehir Başkanı seçilen Tahir Büyükakın mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Yusuf Ağır Ceza Hakimi Yusuf Coşkun’dan aldı. Adliye binasında İl Seçim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen mazbata törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, İl başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

HALKI MAHCUP ETMEYECEĞİM
AK Parti il binası önünde bir araya gelen partililer burada Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte Adliye’ye yürüdü. Adliye’de mazbatasını alan Büyükakın, Adliye önünde yaptığı açıklamada Kocaeli halkına kendisine verdiği destek için teşekkür etti. Hayırlı ve güzel bir başarı elde ettiklerini söyleyen Büyükakın, “İl Başkanımızın nezlinde ilçe başkanlarımıza, teşkilatlarımıza, MHP İl Başkanı ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü Kocaeli halkına ediyorum. Onları mahcup etmeyecek hizmetler yapacağım” dedi. 

YÜRÜDÜLER

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise yeni Büyükşehir Belediye Başkanın kentte hayırlı olmasını diledi. Açıklamaların ardından AK Partililer Adliye’den Büyükşehir binasına yürüdü. Belediye binası önünde yapılan törende ise belediye çalışanları ve üst düzey yöneticiler eski ve yeni başkanlarını karşıladı. Görevini teslim etmeden önce Büyükşehir önünde yapılan törende konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “15 yıl kesintisiz Kocaeli’nin güzel insanlarına güzel hizmetler yaptık. 15 yıl önceki Kocaeli ile bugün arasında çok iyi yönde fark var. 

GENÇLERLE YÜRÜYECEĞİM

15 yıl önceki fotoğrafa bakıyorum, seçimlerde aldığımız sonuçlarda insanlarımızın mutlu olduğunu görüyoruz. Allah herkese böyle devir teslim töreni nasip etsin. Ne kadar güzel.Çok değerli bir kadromuz var. İyi yetiştik. Kenti kucakladık. Bu kentte hizmet etmeyi dert ettik. Gönül rahatlığı ile arkadaşım, kardeşim Tahir Büyükakın’a görevimi devrediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ben gençlere rehberlik etmek istiyorum. Gençlerimizle yürüyeceğiz. Son nefesimize kadar hizmet edeceğim. Hizmet illa başkanlık ve partide değildir. Her alanda hizmet olur” dedi. 

FEDAKARCA ÇALIŞACAĞIZ

Tevazu, samimiyet ve gayretle yola çıktıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, seçim sürecinde kendilerine destek veren herkese çok teşekkür etti. Kimlerle yol yürüdüklerini unutmadan devam edeceklerini söyleyen Büyükakın, “Bundan sonra bizim hayatımız bu kentte adanmış bir hayattır. Fedakarlık ederek 7 gün 24 saat bu şehrin daha güzel bir şehir olması, Türkiye’de yaşanılacak 3 ilden biri olması için çalışacağız. Çocuklarımıza gurur duyarak emanet edeceğimiz bir şehir olması için çalışacağız. 

VARLIK SEBEBİMİZ HİZMET

Bu şehrin daha güzel yaşaması ve mutlu insanlar olması bu hayatta bize bahşedilen en büyük onur olacaktır. Büyükşehir Başkanımız 15 yılda büyük hizmetler etti. 12 yılına ben şahitlik ettim. Kentte yaptığı hayırlı hizmetlerden dolayı büyükşehir başkanımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşları ile emeği çok büyük. Haklarını helal etsinler. Bundan sonra bizim yol yürüyüşümüzde de aynı duruş devam edecektir. Varlık sebebimiz kentte hizmet etmektir. Tüm arkadaşlarımızdan sadece hizmet etmelerini istiyorum. Bu kenttin insanları mutlu oldukça sizde mutlu olacaktır. Bundan başka yol göstericimiz yoktur. Milletimizin rızasını aldıktan sonra rabbimizin rızasını da alacağız” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑