Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Bollu Köyü'nde Hıdrellez bir başka kutlandı

Kandıra Bollu Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Hıdrellez şenlikleri bu yılda yoğun katılımla kutlanırken, havanın güzel olması hıdrelleze şenliklerine ayrı bir tat katı.

14 Mayıs 2012 Saat: 00:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.884 kez okunmuştur

Bollu Köyü'nde Hıdrellez bir başka kutlandı
Bollu Köyü'nde Hıdrellez bir başka kutlandı


Hıdrellez Şenlikleri Kandıra Bollu Köyü’nde de yapıldı. Köy muhtarı Hüseyin Seyrek öncülüğünde başlatılan ve geleneksel hale gelen Hıdrellez Şenlikleri bu yıl da köy meydanında coşkuyla kutlandı. Yoğun katılımın olduğu Hıdrellez Şenliği öğle namazını müteakip mevlit şerif okunmasıyla başladı. Tüm davetlilere yemek ikramın ardından köy içerisinde ve çevresinde baharın güzellikleri izlendi.
Hıdrellez Şenliklerine Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar ve yönetimi, Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Tapu Müdürü Hüseyin Ceran, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Recep Şenol, AKP il Genel Meclis Üyesi Haluk Şen, meclis üyeleri Erkan İşler, Erdoğan Günay, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Dinç, köy muhtarları yanı sıra çevre köyler ve köy halkının katılımıyla gerçekleşti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑