Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Bizim başkanlar da orada..

AK Parti'nin 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı, dün Kızılcahamam'da başladı...

28 Nisan 2019 Saat: 22:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.732 kez okunmuştur

Bizim başkanlar da orada..
Bizim başkanlar da orada..

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kampta, 2014 yerel seçimleri ile 2019 yerel seçimleri de karşılaştırmalı olarak değerlendirilecek. Kampa; AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katılıyor.

BAKANLAR SUNUMLAR  YAPACAK

Kampta, birtakım sunumlar da yapılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sunum yapan ve yapacak isimler arasında yer alıyor.

Bu kampa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Başiskele belediye başkanı Mehmet Yasin Özlü, Gölcük belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kartepe belediye başkanı Muhammed Mustafa Kocaman, Kandıra belediye başkanı Adnan Turan, Derince belediye başkanı Zeki Aygün, Körfez belediye başkanı Şener Söğüt, Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi ve Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑