Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“Bizi seviyorlar, acaba oy verirler mi?”

Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ni ziyaret ederek samimi açıklamalarda bulundu.

19 Haziran 2018 Saat: 22:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.504 kez okunmuştur

“Bizi seviyorlar, acaba oy verirler mi?”
“Bizi seviyorlar, acaba oy verirler mi?”

Seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde halkın büyük teveccühüyle karşılaştıklarını belirten Arslan, “Halkımız bizi seviyor. Özellikle kırsal mahallelerimizde Milli Görüş’e çok büyük bir ilgi var ancak bu ilgi sandıklara yansır mı bilemiyoruz. Acaba bize oy verirler mi?” dedi.

ALGI OPERASYONLARI YAPILDI

Partileri üzerinde algı operasyonları yapıldığını da belirten Arslan, HDP destekçiliği yaptıklarına dair yapılan eleştirileri kınayarak, “Devlet hem Demirtaş’ı cezaevine koyuyor hem de Cumhurbaşkanı adaylığı için izin veriyor. Bu da yetmediği gibi TRT Haber’de seçim konuşması yaptırıyor, 90 milyon da devlet hazinesinden yardım yapıyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Temel Karamollaoğlu da ‘O zaman çıksın dışarıda siyaset yapsın’ diye serzenişte bulundu. Bunu HDP destekçiliği yaptığı yönünde yorumlayanlar oldu ve biz bunu halkımıza açıklamakta çok zorlandık” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR ZAMAN RAHAT BİR ŞEKİLDE SEÇİME GİRMEDİK

Saadet Partisi’nin şimdiye kadar rahat bir şekilde seçime giremediğini de sözlerine ekleyen Arslan, “Sosyal medyada birçok asılsız iddialar, gerçek olmayan fotoğraf ve videolar dolaşıyor. İnsanlarımız da bunlara hemen inanıp, bize yükleniyorlar. AKP’nin daha düne kadar birbirlerine ağza alınmayacak sözler söylediği MHP ile yaptığı ittifak nasıl kabul görüyorsa, bizim yaptığımız ittifak da öyle kabul görmelidir” dedi.

HEDEF; KOCAELİ’DEN 2 MİLLETVEKİLİ

24 Haziran seçimlerinde hedeflerinin Kocaeli’den 2 milletvekili çıkarmak olduğunu kaydeden Arslan, tüm Milli Görüş sevdalılarından destek beklediğini ifade etti.  Arslan, “Halkımız bizi seviyor. Özellikle kırsal mahallelerimizde Milli Görüş’e çok büyük bir ilgi var ancak bu ilgi sandıklara yansır mı bilemiyoruz. Acaba bize oy verirler mi?” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑