Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Beylerbeyi şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor

Kandıra Kaymakamlığı ile Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında bu yılda şampiyonluğu Beylerbeyi takımı elde etmeyi başardı. Beylerbeyi finalde Kurtyeri’ni 4-0 yendi.

29 Eylül 2013 Saat: 21:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.133 kez okunmuştur

Beylerbeyi şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor
Beylerbeyi şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor

Kandıra Belediyesi Gıda Tarım ve Hayvancılık, Harman sonu Panayırı kapsamında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nın finali FC Beylerbeyi ile Kurtyerispor takımları karşı karşıya geldi..
FİNAL MAÇINI 4-0 KAZANDI Final maçını Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan,AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane ve çok sayıda izledi. Kıran kırana ve son derece keyifli geçen mücadelede FC Beylerbeyi, Kurtyerispor’u 4-0 yenerek turnuvanın şampiyonluğunu elde etti. Karaağaçspor ise turnuvayı üçüncülükle bitirdi.
ŞAMPİYONLUĞU EĞLENEREK KUTLADILAR Şampiyon takıma kupa ile madalyasını Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan verdi. Kan “Gençlerimizi kaynaştırmak adına düzenlemiş olduğumuz Başkanlık Kupası, 24 takımın bir ay boyunca birbirinden güzel mücadeleleriyle geçti. Renkli mücadeleler sonucunda dereceye giren FC Beylerbeyi, Kurtyerispor ve Karaağaçspor’un oyuncularını ve teknik ekibini kutluyorum. Ayrıca turnuva boyunca eksiklikleri gidermek adına yoğun uğraş sarf eden Kandıra Belediyesi personeline, değerli hakem kardeşlerimize ve sağlık ekibi personeline de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi. Şampiyon olan FC Beylerbeyi, gece boyunca taraftarları ve diğer takım oyuncularıyla çalınan kemençe eşliğinde horon teperek zaferi kutladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑