Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Beyaz Baykuş izleyicisiyle buluşuyor

Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği, tamamen amatör vatandaşlardan oluşan tiyatro grubuyla ‘’Beyaz Baykuş’’ isimli tiyatro gösterisini sahneye koyacak

27 Haziran 2018 Saat: 19:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.746 kez okunmuştur

Beyaz Baykuş izleyicisiyle buluşuyor
Beyaz Baykuş izleyicisiyle buluşuyor

30 haziran 2018 Cumartesi günü saat 21.00’de İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan dram niteliğindeki tiyatro gösterisine geniş bir katılım olması bekleniyor.

AMATÖR TİYATROCULAR OYNAYACAK

Üç perdeden oluşan ve Kandıra’da yaşayan amatör oyuncular tarafından sahnelenen oyunda Dr. Tuba Akıncı, Yusuf Ceylan, Avukat Figen Dağdeviren, Levent Aydoğdu, Seval Şimşek, Metin Gökmen, Hakkı Oruç, Cem Ulutaş, Anıl Aksoy, Erdim Aydoğdu, Sadi Sarıkaya, Necmi Kardaş, Mustafa Yıldız, Sezer Arı, Sebahattin Akyıldız, Ömer Buyuruk ve Rüstü Uygur rol alıyor.

UYGUR'DAN TEŞEKKÜR

Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği Başkanı Rüştü Uygur Belediye Başkanı Ünal Köken’e ilçede sürdürülen sanatsal çalışmalara sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan'a ve Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kazancı'ya da desteklerinden ötürü teşekkür etti. Tüm hemşehrilerini ve sanatseverleri sahnelenecek olan tiyatro gösterisini izlemeye davet eden Uygur, Beyaz Baykuş isimli tiyatro gösterisinin önümüzdeki haftalarda da Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi'nde sanatseverlere sahne alacağını belirtti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑