Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Beachfest Kerpe;yi Salladı

Nicomedia Ajans tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Beachfest, bu yıl da harikaydı. Dünyaca ünlü DJ'ler Chris Lawyer & Thomy ve Chocolate Puma'...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.937 kez okunmuştur

Beachfest Kerpe;yi Salladı
Beachfest Kerpe;yi Salladı

Nicomedia Ajans tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Beachfest, bu yıl da harikaydı. Dünyaca ünlü DJ'ler Chris Lawyer & Thomy ve Chocolate Puma'nın canlı performanslarıyla renklenen gece, kelimenin tam anlamıyla tatil yöresi Bodrum gecelerinden birini Kerpe’ye taşıdı.

                    

Organizasyon Tam Anlamıyla Müthişti

Karadeniz'in incisi Kerpe'de bulunan eski adıyla Varuna yeni ismiyle Nicomedia Beach Otel, önceki akşam unutulmayacak bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Nicomedia Clup Ajans tarafından organize edilen ve saat 12.00'de gündüz etkinlikleriyle başlayan Beachfest, saat 21.00'de dünyaca ünlü DJ'ler Chris Lawyer&Thomy ve Chocolate Puma'nın sahne almasıyla devam etti. Kerpe Nicomedia Beach Otel'de düzenlenen organizasyona, 3000 kişi katıldı.Katılımın oldukça yüksek olması Akdeniz sahillerindeki gece manzaralarını aratmadı.

             

Denizin keyfini çıkardılar

Saat 12.00'de başlayan organizasyonun gündüz etkinlikleri de büyük ilgi gördü. Yapılan sumo güreşi, halat çekme yarışması, çuval ve beachvoley turnuvalarında yaşanan heyecan eğlenceyi doruğa çıkardı. Çeşitli etkinliklerle devam eden beachfestin, gündüz etkinliklerinde sahne alan yerli DJ'ler Aktürk Aksoy, Gökhan B., Okan Şahin, Kaan Demiral ve Kaan Kaya'nın performansları, İzmitli gençlere unutamayacakları dakikalar yaşattı.

  

Chris Lawyer coşturdu

2008'e damgasını vuran parçaları We Gonna Feel It ile dünya sıralamalarını alt üst eden Chris Lawyer&Thomy, beachfestin gece bölümünde muhteşem performanslarıyla İzmitliler'i coşturdu. Chris Lawyer&Thomy ve Chocolate Puma'da'nın da sahne aldığı beachfestte, İzmitliler adeta kendilerinden geçti. Eğlencenin doruğa çıktığı gecede, birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Gençler, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenip kendilerini müziğin ritmine bıraktılar.

            

Unutulmaz Geceye Tanık Oldular

Bölgenin en büyük organizasyonunda Kerpe'ye akın eden 3000 İzmitli, unutamayacağı bir gün yaşadı. Gündüz başlayan etkinlikler ve dünyaca ünlü DJ'lerin katılımıyla yapılan partide, gençler gönüllerince eğlendi. Bir sene boyunca beklenen ve Red Bull'un sponsorluğunda gerçekleştirilen festivalde, herhangi bir tatsızlığın yaşanmaması da organizatörleri mutlu etti. Gençler, kusursuz organizasyon için yetkililere teşekkür etti. 



Kaynak: www.sanalturizm.net

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑