Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Uğur'dan muhtarlara cevap

Kandıra’da muhtarların meclis üyeleriyle toplantı yapmasına siyasi partilerin izin vermedi iddialarını MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur cevap verdi.

17 Mart 2018 Saat: 13:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.975 kez okunmuştur

Başkan Uğur'dan muhtarlara cevap
Başkan Uğur'dan muhtarlara cevap

Kandıra ilçe merkezinde beş muhtar, meclis üyeleri ile istişare yemeği yemek istedi. Ancak Ak Parti ve MHP’de onay gelmedi iddiası kent siyasetinin gündemi oldu. O iddialara MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur cevap verdi. Uğur, “Muhtarların yanlış bilgi aktarımı var. Sadece 5 muhtarı demiyorum, her hangi bir muhtar beni arayıp, biz Kandıra’nın sorunlarını meclis üyeleriyle konuşacağız demedi. Böyle bir toplantıya davet edilmedim” ifadelerini kullandı.

BU TOPLANTININ DÜZENLENİŞ BİÇİMİ YANLIŞ

“Sadece bir meclis üyemiz biri dedi ki; Muhtarlar yemeğe çağırıyor. Biz meclis üyeleri olarak muhtarlar ile yemek yiyeceğiz dedi. Bende kurumsal bir siyasi partinin temsilciyim. Bir sorun giderilecekse burada bir ilçe başkanı var dedim. Ve ya beni çağırmaz siyasi parti ilçe başkanlarını ayrı meclis üyelerini ayrı çağıracağız derler ama böyle bir şey de olmadı. Beni kimse aramadı. Kandıra’nın sorunlarını tabi ki masaya yatıracağız, birlikte çözeceğiz ancak burada yol yanlış. Köyde bir sorun çözeceğiz ama muhtar yerine aza ile konuşsak muhtarın haberi olmasa bu doğru olur mu? Niyetlerini çözemiyorum”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑