Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Başkan Uğur: Hedefimiz 25 bin oy

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, “Hedefimiz Kandıra’da Cumhur İttifakı oylarını 25 bine yükseltmek. Bunun için gece gündüz halkımızın içinde olacağız” dedi

26 Şubat 2019 Saat: 17:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.478 kez okunmuştur

Başkan Uğur: Hedefimiz 25 bin oy
Başkan Uğur: Hedefimiz 25 bin oy

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, “Kandıra’da MHP, Cumhur İttifakı ile seçime gidiyor” dedi. Başkan Uğur, “2018 yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile seçimlere girdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığına taşırken Parlamento’ya da 49 tane MHP’li milletvekili gönderdik. Cumhur İttifakını birlik ve beraberlik içerisinde sürdüren genel başkanlarımız yerel seçimlerde de ittifakla seçime girme kararı aldı. 

OYLARIMIZI YÜKSELTECEĞİZ
Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı ile Kandıra’da beraber seçime gitme kararı aldık. MHP’nin Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan’dır. Belediye Meclis Üyesi aday listesinde 5 MHP’li arkadaşımız yer almaktadır. Cumhur İttifakının Kandıra’da en yüksek oyu alması için, MHP olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapacağız. Seçim çalışmalarına bazen Cumhur İttifakı olarak AK Parti ile birlikte katılıyoruz, bazen ise MHP olarak ayrı bölgelerde seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Hedefimiz Kandıra’da Cumhur İttifakı oylarını 25 bine yükseltmek. Bunun için gece gündüz halkımızın içinde olacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑