Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başkan Turan: Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi dedi

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, belediye önünde “yeni çöp tesisine hayır” açıklaması yapan muhtarları makamında kabul etti

23 Ocak 2020 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.055 kez okunmuştur

Başkan Turan: Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi dedi
Başkan Turan: Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi dedi

Kandıra Belediyesi önünde gerçekleştirilen çöp depolama eylemi sonrası bölge muhtarları ile biraraya gelen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan görüşme sonrası olayın seyrini değiştirecek mesaj verdi. 

Başkan Turan ile makamında; planlanan çöp tesisinin etrafındaki Mahalle Muhtarı Terziler Mahalle Muhtarımız Dursun Kalay, Pirceler Mahalle Muhtarımız Erol Sert, Ahmethacılar Mahalle Muhtarımız İsmail Karakoç, Akçaova Mahalle Muhtarımız Remzi Yüce, Akçakese Mahalle Muhtarımız Osman Akdeniz ve İzmit Kısalar Mahalle Muhtarımız Nevzat Okumuş görüştü.

AYRIŞTIRMA TESİSİ

Görüşme ile ilgili bilgi veren Başkan Adnan Turan, İzmit Kandıra sınırında, Akçakese köyünde yapılması düşünülen tesisin İZAYDAŞ gibi olmayacağını, herhangi bir yakma yapılmayacağını ifade etti. Bugün belediye önündeki eylemin ardından muhtarlarla yapılan görüşmenin detayları aktaran Turan, “Biz bugün muhtarlarımıza da ifade ettik. Burada İZAYDAŞ gibi bir kurum yapılması planlanmıyor. Konuyla ilgili başkanımız da önümüzdeki günlerde yeni bir açıklama yapacak

ÜST DÜZEY BİR TESİS

Şimdi kağıt üstünde yapılması planlanan Mekanik ve Biyolojik Ayrıştırma Tesisi. Yani bakanlık lisanslı üst düzey bir tesis olacak. Buraya İZAYDAŞ yapılmayacak. İZAYDAŞ’ta yaşanan sıkıntılar burada yaşanmayacak.Yollarımızda çöp gezdiren kamyonlar da olmayacak. Bu anlattıklarımı muhtarlarımıza da aktardım. Zaten Tahir başkanımız gereken bilgilendirmeleri yakın zamanda yeniden yapacak” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑