Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başkan Turan, “Gönül Belediyeciliğinin Hakkını Vereceğiz’’

Birim müdürleriyle yaptığı toplantıda konuşan Başkan Turan, “Kandıra Belediyesi, gönül belediyeciliğinin hakkını verecek” dedi.

16 Mayıs 2019 Saat: 19:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.883 kez okunmuştur

Başkan Turan, “Gönül Belediyeciliğinin Hakkını Vereceğiz’’
Başkan Turan, “Gönül Belediyeciliğinin Hakkını Vereceğiz’’

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra için çalışmalarını sıklaştırıyor. Birim müdürleri ve başkan yardımcılarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yapan Başkan Turan, devam eden ve tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında bilgiler alıyor. Her hafta yapılması kararlaştırılan istişare toplantısında konuşan Başkan Turan, “İnanıyorum ki böyle istişare toplantılarımız sayesinde Kandıra Belediyesi, gönül belediyeciliğinin hakkını verecek” dedi.

HERKESİN BELEDİYESİ

Başkan Turan toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada “Gece gündüz birlikte bu şehre hizmet etmek için çalışacağız. Başkan yardımcılarım, birim müdürlerimiz her geçen gün daha kolektif, uygulanabilir projelerle bizlere bilgiler aktarıyor. İnanıyorum ki böyle istişare toplantılarımız sayesinde Kandıra Belediyesi, gönül belediyeciliğinin hakkını verecek. Herkesin belediyesi, herkes için hizmet edecek. Başarının anahtarı birlik beraberlikten geçiyor.  Vatandaşımızın sorunlarına anında müdahale ederek çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından projeler hakkında değerlendirmelerde bulunularak toplantı sonlandırıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑