Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Başkan Kerpe’yi elleriyle temizledi

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Kerpe sahilinde hem inceleme yaptı, hem de denize girerek, sahildeki taşları temizledi

13 Haziran 2012 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.930 kez okunmuştur

Başkan Kerpe’yi elleriyle temizledi
Başkan Kerpe’yi elleriyle temizledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kapsamlı bir altyapı ve üstyapı çalışmasının hızla devam ettiği Kandıra’nın Kerpe sahilinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla birlikte Kerpe’de denize giren Başkan Karaosmanoğlu, denizin içindeki taşları da elleriyle temizledi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Büyükşehir’in Kandıra’nın turizm sahili Kerpe’de yaptığı altyapı ve üstyapı çalışmaları hızla devam ediyor. Büyük oranda tamamlanan çalışmalarda gelinen son noktayı yerinde görmek isteyen Başkan Karaosmanoğlu, sahil bandında incelemelerde bulundu.
SAHİL BANDI FERAHLADI Kerpe esnafıyla ve tatilcilerle sohbet eden, çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini alan Başkan Karaosmanoğlu, üstyapıya yönelik talimatlarda bulundu. Sahilde bulunan lokantaların kaldırılmasıyla ferahlayan ve yürüyüş bandı oluşturulan sahil boyunca yürüyen Başkan Karaosmanoğlu’na Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk eşlik etti.
DENİZE GİRDİ, TAŞ TOPLADI Kandıra’ya ve turizmin en önemli noktalarından biri olan Kerpe’ye büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, sahilde vatandaşlarla birlikte denize girdi. İskeleleri yenilenen, ışıklandırma çalışması yapılan ve genişletilen sahil bandından denize giren Başkan Karaosmanoğlu, tatilcilerin daha temiz bir denizde rahatlıkla yüzebilmeleri için denizdeki taşları toplamaya başladı.
VATANDAŞ DENİZE RAHAT GİRSİN Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve Fen İşleri’ne bağlı ekiplerin eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşların da katılımıyla birlikte denizden çok sayıda taş topladı. Böylece tatilcilerin rahatlıkla yüzebilmelerini amaçladıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, Kerpe’ye denize girmeye gelen vatandaşlarla da sohbet etti.
KÜÇÜK BODRUM OLACAK Öte yandan Kerpe sahilindeki esnaf da, Büyükşehir’in çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir’in yürüttüğü çalışmalar tamamlandığı zaman Kerpe’nin küçük Bodrum olacağını söyleyen esnaf, ‘’Büyükşehir’in Kerpe’de yaptığı çalışmalardan memnunuz. Sahildeki lokantalarımızı da kaldırdık. Başkanımız Karaosmanoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’’ dedi.
MAVİ BAYRAK YAKIŞIR İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Aydınlık ile görüşen ve Kerpe’de iki haftada bir deniz suyu ölçümleri yapıldığını öğrenen Başkan Karaosmanoğlu, Kerpe’nin üzerinde hassasiyetle durduklarını ifade etti. Kandıra Belediye Başkanı Kan ile sahil boyunca denetlemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel Altın Kemer Plajı’na bu yıl Mavi Bayrak alınmasını hatırlattı. Başkan Karaosmanoğlu, Kerpe’de de Mavi Bayrak için altyapının mevcut olduğunu söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑