Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Başkan, ‘Kandıra duble yolu hız kazanacak’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra-İzmit duble yolunda çalışmaların hızla ilerleyeceğini söyledi.

29 Mayıs 2018 Saat: 20:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.155 kez okunmuştur

Başkan, ‘Kandıra duble yolu hız kazanacak’
Başkan, ‘Kandıra duble yolu hız kazanacak’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yoğun programına rağmen gazetemize uğramayı da ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, Kandıra’da devam eden projeler ve yapılacak yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu’na Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez de eşlik etti.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NİN İMKÂNI YOK

Kandıra-İzmit duble yolunun en zor aşamasının bittiğini belirten Karaosmanoğlu, çalışmaların hızla ilerleyeceğini söyledi. Uzun yıllardır mahkeme sürecinde olan Gıda OSB’de ise son kararın verildiğini ve yakında inşa çalışmalarına başlanacağını kaydeden Karaosmanoğlu, 4 yıllık fakülte binası için ise olumlu konuşmadı. Kocaeli Üniversitesi’nin yeni bir bina yapacak imkânı olmadığını ifade eden Karaosmanoğlu, “Her ilçemiz üniversite istiyor fakat Kocaeli Üniversitesi’nin böyle bir imkânı yok. Şuan Körfez’de bir üniversite yapılıyor fakat hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılıyor. Kandıra’da da öyle birilerinin çıkıp destek vermesi lazım” dedi.  Kandıra’nın birçok eksikliklerini tamamladıklarını da ifade eden Karaosmanoğlu, yatırımların devam edeceğini vurguladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑