Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başkan Çetin Üreticinin Sorunlarını Ankara'ya Taşıdı

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, 2B fiyatlarını ve özellikle çöp depolama tesisi hakkında hazırladığı raporu, Ankara'ya giderek Kocaeli milletvekillerine sundu

27 Ocak 2020 Saat: 09:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.877 kez okunmuştur

Başkan Çetin Üreticinin Sorunlarını Ankara'ya Taşıdı
Başkan Çetin Üreticinin Sorunlarını Ankara'ya Taşıdı

KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın çöp depolama tesisinin Kandıra'da yapılacağını açıklaması üzerine ilçedeki tepkiler durmak bilmiyor. Verilen karara tepki gösteren Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin de sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Her nerede ne planlanırsa planlansın konu hakkında o çevrenin dinamiklerinin gözardı edilmesi, çevrede yaşayanlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare edilmemesi verilen kararlarda yanılgıya yol açar. Dileğimiz karar vericilerin bedel ödemeden önce verilen kararların tekrar gözden geçirilmesi, istişare edilmesidir" ifadelerini kullanmıştı.

AKAR VE TÜRKKAN MECLİSE TAŞIDI

Çetin, açıklamasının üzerine Ankara'ya da giderek AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti'nin Kocaeli milletvekilleri ile görüştü. Kandıra'nın tarımsal sorunları ve çözüm önerilerinden oluşan raporu vekillere sunan Başkan Çetin, ayrıca son günlerde yoğun gündem oluşturan 2/B rayiç bedelleri ve çöp depolama alanı hakkındaki görüşlerini de ilimizi mecliste temsil eden milletvekilleriyle paylaştı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İYi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan, Çetin'in hazırladığı rapora göre mecliste Kandıralı üreticilerin sesi oldu. Başkan Çetin kendileri ağırlayan ve üreticilerin sorunlarına kulak veren Kocaeli Milletvekillerine teşekkürlerini sundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑