Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başkan Büyükakın, Kılıçdaroğlu ve Hürriyet'i topa tuttu

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze'de katıldığı bir programda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e yüklendi

20 Ocak 2021 Saat: 22:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.244 kez okunmuştur

Başkan Büyükakın, Kılıçdaroğlu ve Hürriyet'i topa tuttu
Başkan Büyükakın, Kılıçdaroğlu ve Hürriyet'i topa tuttu

Gebze Balçık Mahallesi’nde imar uygulaması yapılan alandaki hak sahiplerine tapularının teslim edildiği tören Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmit Belediyesi ziyaretindeki söylemlerine değindi.

Büyükakın konuşmasında şunları söyledi: "Bugün sayın genel başkan, İzmit Belediyesi'ni ziyaret etti ve belediyecilikte çığır açtıklarını söyledi. Evet çığır açtılar, açtıkları çığır laf belediyeciliğinin çığırı, şov belediyeciliğinin çığırı. Bir tane iş göremezsiniz, daha önceki dönemlerde yapılmış olan işlerin açılış törenlerine katıldıklarını görürsünüz. Örneğin İstanbul'da ilçe belediyelerinin yaptığı hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi'nce sahiplendiğini görürsünüz. Evet bu bir yeni çığır; hizmet intihali çığırı, hizmet aşırması çığırı. Aynı şeyi Kocaeli'de de görürsünüz. Bizim hasta nakil ambulanslarımızı vatandaşlara göndeririz. Onların filmini çeker, paylaşırlar, hizmet ürettik derler. Evet bu belediyecilikte bir çığır, trajikomik bir çığır. Neyin çığırı, hizmet aşırma çığırı, hizmet etmeme çığırı, reklam yapma çığırı."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑