Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Başarılı sporcular, gururlandırdı

3 yıl önce Kandıra'da güreş branşıyla tanışıp güreş hayatına devam eden ikiz kardeşler, eğitim hayatlarında da başarılı birer adım attılar.

3 Eylül 2020 Saat: 07:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.135 kez okunmuştur

Başarılı sporcular, gururlandırdı
Başarılı sporcular, gururlandırdı

Kandıra Yavuz Sonat Güzel Spor Salonu’nda güreşe başlayıp il şampiyonluğu ve sayısız madalyalar kazanan Hasan ve Hüseyin Sevilmiş kardeşler hem sporda hem de eğitim alanında başarılı olunacağını bir kez daha kanıtladılar. Sporculardan Hasan Sevilmiş Ankara Hasanoğlan Fen Lisesi, Hüseyin Sevilmiş ise bu yıl proje okulu ilan edilen Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi’ni kazandı.

ÇOCUKLAR SPORLA DAHA BAŞARILI

Güreş antrenörleri Mustafa Peşmen ve Özer Ay, okul ve sportif başarının birbirlerini tamamlayan birer unsur olduğunu her fırsatta belirttiklerini söyleyerek, çocukların bu başarı ile bunu bir kez daha kanıtladığını ifade ettiler. Antrenörler,  tüm çocukların sporla daha başarılı, özgüven sahibi, ahlaklı, disiplinli, sosyal bireyler olması için çok önemli olduğunu belirttiler.

GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Elde ettikleri başarı ile ailesini ve antrenörlerini gururlandıran sporcuları Gençlik Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş makamında ağırladı. Gençleri tebrik eden Güneş, yaptığı açıklamasında, “İlçemizde sporu sevdirmek, başarılı sporcular keşfetmek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, her yaşta vatandaşlarımızı spora teşvik etmek temel hedeflerimizden biri. Bu bağlamda hem spor hem eğitim alanında başarılı olan Hasan ve Hüseyin kardeşlerimizi ahlaklı ve başarılı birer birey olarak yetiştiren ailesine, öğretmenlerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑