Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Başaran’dan adaylık açıklaması

Sinanlı Bilallı Mahallesi Muhtarı Davut Başaran, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin olağan genel kurul kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

10 Haziran 2014 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.405 kez okunmuştur

Başaran’dan adaylık açıklaması
Başaran’dan adaylık açıklaması

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin 12 Haziran’da gerçekleşecek olan olağan kongresinde mevcut başkan Mevlüt Akdeniz’in karşısına Sinanlı Bilallı Mahallesi Muhtarı Davut Başaran çıktı. Muhtarlar arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduğunu açıklayan Başaran, mevcut yönetimi de ağır eleştirdi. KONGREDEN KİMSENİN HABERİ YOK Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ne üye olmasına rağmen 12 Haziran’da yapılacak olan kongreden 3 gün önce haberinin olduğunu söyleyen Başaran, dernek yönetiminin demokrasi kurallarını çiğnediğini savundu. Başaran, “Mevcut başkanımız kongre yapılacağına dair kimseye bilgi vermedi. 15 gün önce yerel bir gazeteye ilan verdiğini söylüyor fakat herkes gazetedeki küçük bir ilanı takip edemez. Çoğu muhtar arkadaşımla birlikte seçimlerin olacağını 3 gün önce öğrendik. Hatta yönetim kurulundaki bazı isimlerin bile kongreden haberi yok” diye konuştu.
DESTEK BEKLİYORUM Muhtarlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduğunu açıklayan Başaran, “Mevcut yönetimin çalışmalarını başarısız buluyorum. Çünkü 3 yıl boyunca hiçbir muhtar arkadaşımla ilgilenildiğini ve önderlik yapıldığını görmedim. 3 yılın boşuna harcandığı kanaatindeyim. Yeni ve eski muhtar arkadaşlarımın desteğiyle Kandıralı muhtarlara hizmetkar olmak istiyorum. Muhtarlarımızın sevgi ve saygı içerisinde olduğu, demokrasinin hakim olduğu, huzurlu ve başarılı bir dernek yönetimi için muhtar arkadaşlarımın desteğini bekliyorum” dedi. DAVUT BAŞARAN KİMDİR? 1950 yılında Kandıra’da doğan Davut Başaran, Sinanlı Bilallı Mahallesi’nde yaşıyor ve burada 3 dönemdir muhtar olarak görev yapıyor. Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi üyesi olan Başaran, evli ve 7 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑