Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Aras: Tüm seçimlere katılacağız

Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ifade den Yeniden Refah Partisi İl Başkan Mehmet Aras, Türkiye genelinde seçimlere girebileceklerini duyurdu.

23 Kasım 2020 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.864 kez okunmuştur

Aras: Tüm seçimlere katılacağız
Aras: Tüm seçimlere katılacağız

23 Kasım 2018’de Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi kuruluşunun 2’inici yıl dönümünde 81 il 922 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Yüksek Seçim Kurulu tarafından Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde seçimlere girebilme hakkının tescil edildiğini duyuran İl Başkanı Mehmet Aras yaptığı açıklamada, “Partimiz yapılacak bütün seçimlere katılacaktır” dedi.

YENİ KURULAN PARTİLERİNE YETKİ VERİLMEDİ

İl binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, “Parti olarak tarihi bir günü yaşıyoruz. 81 ilde 922 ilçede aynı anda bir basın toplantısı yapıyor. Tüm engellemelere rağmen, rakiplerimiz tüm televizyon kanallarında konuşabilirken, biz tırnaklarımızla kazıyarak sahada mücadelemizi veriyoruz. Yüksek Seçim Kurulunun bize verdiği yetki ile yeni kurulan partiler arasında seçime girme hakkı kazanan parti Yeniden Refah Partisidir. Davutoğlu’na veya Babacan’ın partisine bu yetki verilmemiştir” dedi.

TABELASI OLMAYAN PARTİLER VAR

Sözlerini sürdüren Aras, “Ülkemizde 70 siyasi parti var bunlardan 15 tanesi ortada var, bunlardan da 6 tanesi seçime girebiliyor. Birçok parti tabela partisidir, hatta tabelası olmayan partiler bile var. Türkiye’nin kurtuluş reçetesini belgelerle ortaya koyduk. Hangi parti gelirse gelsin, kurtuluş reçetesi bizim reçetemizdir. 7 uçakla pikniğe gidenler bu millete bir şey veremez. Acı reçeteyi beyan edenler, acı reçeteyi 19 yıldır vatandaşa sunuluyor. Erbakan hocamıza yaptıklarını, şimdi kendi adamları kendilerine yapıyor. Bundan böyle seçim kanununa göre partimizi yapılacak bütün seçimlere katılacaktır” dedi.

SEYİRCİ KALAMAZDIK

Aras konuşmasının devamında, “Partimizi kurduğumuz o gün, mazlumların kurtuluş ümidinin yeniden yeşerdiğinin müjdesi olan tarihi bir gündü. Partimizi kurarken, yola çıkarken zorlukları biliyorduk. Nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün bu zorluklara rağmen, ülkemiz ve milletimiz büyük sıkıntılarla kaşı karşıya iken, beka sorunu yüksek sesle dile getiriliyorken, ekonomik sorunlar milletimizin adeta belini büküyorken elbette seyirci kalamazdık” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ SÖZÜ VEREREK YOLA REVAN OLDUK

İslam coğrafyası işgal altında iken, Müslümanlar eziliyor ve katlediliyorken Akdeniz’in ev Ege’nin serin sularında küçücük yavrularımız can veriyorken elbette duramazdık.  Bütün bu zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlı olmanın, azmetmenin, cihad şuuru ile çalışmanın, milletimizi bütün mazlum Müslümanları ve bütün ezilmişleri maddi ve manevi sıkıntılardan kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında beşeri hiçbir gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık. Milletimiz için ‘Paylaşımda adalet’ ve ‘Yönetimde adalet’i tesis edeceğimize dair Milli Görüş sözü vererek yola revan olduk. Milli Görüş Hareketi yarı yolda kalmayacağını Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini aziz milletimizin kıymetli evlatlarına bir kez daha gösterdik” dedi.

GURURUNU YAŞIYORUZ

‘1. Kırk yıl’ da milletimize efsane hizmetler yapmış Milli Görüş Hareketi’nin ‘2. Kırk yıl’ da da bu hizmetleri sürdüreceğimizin bir kez daha müjdesini verdik. Bir kurtuluş ümidi bekleyen mazlum İslam coğrafyasına, üzülmeyin, ye’se düşmeyin, yola çıktık geliyoruz dedik. ‘Milletimiz için biz varız’, ‘Tüm ezilenler için biz varız’ dedik. Yeniden Refah Partimizin bugün Türkiye’de yüzbinlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

81 İLDE 922 İLÇEDE

İki yıl önce kurduğumuz partimizde ilçe kongrelerimizi, il kongrelerimizi büyük katılımlarla heyecanlı coşkulu ülkemize ve milletimize hizmet etme şuuruyla bir araya gelen topluluklarla gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz noktada 81 ilde 922 ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Bugün Hakkari’mizden Edirne’mize, Sinop’umuzdan Antalya’mıza ülkemizin her köşesini bağımsızlığın ve maneviyatın ‘Hilali’, bereketi ‘Başağı’ ile kuşanmış tabelalarımız ve bayraklarımız sarmış durumdadır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑