Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Alparslan Türkeş, Kandıra’da Dualarla Anıldı

Türk siyasetinin önde gelen simalarından olan merhum Alparslan Türkeş, vefatının 22’nci yıldönümünde MHP Kandıra İlçeTeşkilatı ve Ülkü Ocakları tarafından Mevlid-i Şerif okutarak, vatandaşlara helva dağıttı.

5 Nisan 2019 Saat: 22:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.888 kez okunmuştur

Alparslan Türkeş, Kandıra’da Dualarla Anıldı
Alparslan Türkeş, Kandıra’da Dualarla Anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ  Alpaslan Türkeş’in vefatının 22’nci yıl dönümü sebebiyle Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Namaz çıkışında ise cemaate helva ikramlarda bulunuldu. Okunan Mevlüde MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Kandıra Ülkü Ocakları BaşkanıAbdulkadir  Özdemir,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk , MHP Kandıra Belediye Meclis üyeleri  çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Kandıra belediye önündeki Atatürk Parkı’nda Türkeş’in fotoğraflarını astıkları stantta vatandaşlara helva dağıttı.

Türkeş, Bölücülüğe Düşmandı

Başbuğ Alparslan Türkeş'in zihin ve fikir temelinde güçlü bir tarih şuurunun hâkim olduğunu belirten MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur,"Türklüğün bugün de, eski dünyanın belkemiğini teşkil eden bölgede; milletlerarası hayat ve siyasetin en hareketli kuşağında bulunduğunu her fırsatta söylüyordu. Bölünmeye karşı, bölücülüğe düşmandı. İnsanımıza muhabbet duyan bir vicdana sahipti. Bu nedenle Milliyetçi Hareket'in temel felsefesini 'insan sevgisi' olarak belirlemiş, bizlere de bunu miras bırakmıştır." diye konuştu.

Kalplerdeki yeri, gönüllerdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğ Alparslan Türkeş'i ve aziz şehitleri saygı, sevgi ve rahmetle yad eden Uğur, "Bir mukaddes borcu ifa ederken, merhum Başbuğumuzun kabrinin nur, ruhunun şad, mekanının cennet olmasını Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑